Pearl Harbor
4,1

dikkat-virusumm
dikkat-virusumm

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
usa savaş hikaylerınden bırı işte görsel bakımdan cok guzel oyunculuklar harıka 10/7
tulove
tulove

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film 2 cd ye yayılsaydı 10/10 verirdim.ama bazı yerlerde gereksiz bir uzama,zaman harcama var.hikayenin özünü anlatıp süresi kısaltılsa daha güzelolurdu,uzayınca sıkılıyor insan bi noktadan sonra
keztumap
keztumap

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
katebackinsale hayranıyım ve itiraf ediyorum onun için izledim film de güzelmiş şimdi allah için ama kate daha güzel onu izleyin izleyin de bidaha izleyin...............
karizmatik062915
karizmatik062915

12 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten izlenmesi gereken filmler arasında bana güvenin ve bu filmi kesin izleyin biraz americalıları pof poflamış ama yinede iyi zaten onun yüzünden biraz puan kırabilirsiniz ama onun dışında kesinlikle izleyin 8.5/10
dark-elessar
dark-elessar

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aslında çokta geçmiş tarih sayılmayan bir tarihi film. çok güzel çekilmiş; gerek efekt, gerek senaryo, gerekse oyucnualrın kalitesi olsun ve senaryoda yaşanan gizli aşk üçgeni. Etkileyici bir tat bırakıyor zihinlerde...
alperyilmaz36
alperyilmaz36

16 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi izleyeli çok oldu ama geçen gün tekrar izledim.İzlemeyenler için tavsiye edebileceğim içinde herşeyin bulunduğu bir film.
andersevdaluk
andersevdaluk

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
herkes okadar güzel açıklamaya çalışmışki filmin muhteşemliğini; ben hiç bozmayayım.. çünkü gerçekten bi başyapıt.. insan üzerinde bıraktığı etki uzun sürebilir.. başka da hiç bir kusuru yok.. hala izlemediyseniz, hala kazanacak birşeyleriniz var demektir..
Demirtas
Demirtas

13 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Pearl Harbor etkileyici bir film ama maalesef bende bir takım eksiklikler varmış hissi bıraktı. Ya da fazlalıklarda diyebilirim. Mesela süresi. Bence film olması gerekenden çok uzun olmuş ve bu izleyiciyi sıkıyor. Aksine uzun filmleri seven biriyim. Bir çok kişinin aksine filme başlayıp bir 3 saatimi vermekten hoşlanırım. Ama o filminde beni doyurması gerekiyor. Maalesef Pearl Harbor bu konuda çok başarılı değil. Yinede büyük zevkle izledim diyebilirim. Eğer filmden bir 30-40 dakika atılmış olsaydı bence çok daha iyi olacaktı ama bu haliylede çok haksızlık etmek istemiyorum. Sonuç olarak bence mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesi. Karşısına geçin ve süresine aldırmadan zevkle izlemeye çalışın.
Selcuk Genc
Selcuk Genc

23 Kasım 2006 tarihinde eklendi
bir savaşı ve bu savaşta yaşanan tutkulu bir aşkın hikayesini anlatıyor pearl harbor michael bay yönetmenliğinde daha da bir güzel olmuş bu film.Ben Affleckve Josh Hartnett ı yıldız statüsüne çıkaran bu film görselliği ve müzikleriyle seyircisini etkilemeyi başarıyor.mutlaka seyredin
hafize-2005
hafize-2005

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
filmi sadece "savaşta aşk" gözüyle izlemeye çalıştım anlattığı aşk hikayesi çok güzel. ama dier yandan amerika-japonya fln... kendilerini fazla pohpohlamışlar bence ve herşeyi doğru yansıtmadıklarını düşünüyorum en sonunda amerikalılar japonyaya saldırırken sadece silah fabrikalarını vurun sivilleri vurmayın gibi şeyler söylüyolar ben buna inanmıyorum ayrıca o kadar gerçekçi olsaydı belli bir dönem sonra atılan atom bombasınıda anlatırlardı....
odinhan
odinhan

17 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Çok eleştirilmesine rağmen bunu haketmeyen belkide Ben Affleck’in sadece bu filmde güzel oyunculuk sergilediği bir savaş filmi.
boldheart
boldheart

25 Eylül 2006 tarihinde eklendi
bu filmde herşey var tüm duygular içiçe izlerken insanın içini burkuyor adeta oyunculuklara diyecek bişey yok kusursuz konu mükemmel ve savaşın acı yüzü izleyin şahane bir film çünkü
mertcan-ozcam
mertcan-ozcam

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
4 5 kere izledim hala da olsa izlerim süper bi film harika bi saldırı sahnesi yapılmış ve aşk ta çok iyi anlatılmış tek kötü yönü bitmesi :)
yesimbay
yesimbay

17 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
aşkve savaşın yanyana nefis bir ikili oluşturduğunun kanıtı filmlerdendir... yalnız ben bu filme haksızlık edildiğini düşünüyorum; ilk çıktığı zamanlar ses getirmesi, gişe yapması beklenerek hayal kırıklığına uğratmıştı ve bazı yazarlarımız tarafından çok ağır eleştirilmişti bir hüsran olarak nitelendirilerek... Pearl Harbor gibi bir savaşın aşkla taçlandırılarak büyük bir maliyet de kullanılarak görselliğe dökülmesi ve bu denli iyi başarılmış olmasına rağmen beklenilen popülariteye erişememesi beni üzmüştü.
sezin-darmar
sezin-darmar

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
mükemmel bi film.içinde hem aşk hem savaş var.herkesin izlemesi gerkiyo.üç kere izledm hepsind gözyaşlarına boğuldm.tek kelimeyle süperrrrrrrrrr.