Hayatımın filmi diyebileceğim bir film. Pearl Harbor saldırısı gayet güzel anlatırkende olağanüstü bir aşk konusuda var filmde. Sonunda ağlatabilir sizi dikkat edin. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film bir yandan savaş bir yandan aşk...
Filme siyasi yönden bakarsak pek inandırıcı değil ve haddinden fazla abartılmış, her yönüyle.
Fakat filme bir sinema izleyicisi olarak bakmak gerekirse müthiş aksiyon, görsel efektler ve inanılmaz bir duygusallık, sadece filmin sonunda değil, pearl harbor un öyle vurulduğunu görürsünüz, fon müzikleri bile insanı içten yaralıyor. Kısacesı her yönüyle mükemmel bir film 9/10
Harika. Ancak amerikanın attığı atom bombalarını meşrulaştırmak amacıyla bu filmi çektiğini unutmayın. Film bittikten sonra Japonlar da haketmiş canım falan demeyin sakın..Onun dışında konu ve efektleriyle muhakkat izlenmesi gereken bir film. 10/10
kesinlikle bu puanı haketmiyor..10/10 luk bir film aşk savaş dram gerçekten hepsi bir arada 1 dakika bile sıkılmıycağınız her yerini merakla bekliyceğiniz bir film kesinlikle izlenmeli..
Eğer filimlere siyasal bakacak olursak, Sanırım ya Cennetin Krallığı gibi sırtımızı azcık sıvazlayan filimlere, ya Oliver Stone gibi bir kaç marjinal yönetmene ya da Fransız ve diğer Avrupa sinemalarına bakmamız gerekiyor.Ya da şöyle Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlunu falan izleyelim. Arkadaşlar bu film harikaydı, sanırım 2.Dünya Savaşının çok az güzel sonucundan biri de bu harika dönem filimleri. Sevdiğim filimleri 2-3 kez izlememe rağmen Pearl Harboru bi daha izleyemedim, çok can yakıcı..
Her ne kadar Amerika bu filmde kendini haklı çıkarmaya çalışsa da bunu bir kenara itip filme baktığımızda ses, görüntü, efekt, senaryo ve kadro açısından mükemmel bir film. İçinde barındırdığı aşk kimilerini sıksa da romantik film seven biri olarak ben bayıldım. 10 puan verdiğim nadir filmlerden biri.
harika bir film belki 15 kere izlemisimdir ama her izleyisimde bana ilk izledigimde bana o duyguyu yasatti izlenmesi gereken harika bir savas filmi su ana kadar izlememis olanlar bence cok sey kacirislar..ozellikle josh hartnett'in öldügü kisim cok aci verici :|