Ceren S.
11 Mart 2007 tarihinde eklendi
Nicolas Cage’in 1 ya da 2 kötü filmi vardır onun dışındaki tüm filmleri güzeldir genelde ve bu film de iyileri arasında... Son derece güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.. Türü fantastik komedi ama bazı fantastikler gibi işin saçmalığında olmayan bir film.. 10/9
Bu film hayatımın filmlerinden biridir. Defalarca izlemişimdir sıkılmadan. Seçimlerimizin doğruluğu konusunda bizi düşünceye itiyor. Aşk mı, maddiyat mı diye illa ki kendi kendimize sormamıza vesile oluyor. Leoni ve Cage de karı koca olarak çok yakışmışlar bu filme. Mutlaka izleyin. Sevgiye değer verenler özellikle.
Filmin konusu güzel fakat işlenişi biraz yavan kalmış. Duıygusal bir film yapılmaya çalışılmış ama o da pek iyi yapılamamış. Olaylara giriş çok erken alıyor ve film tekdüze bir hal alıyor ve buda izleyiciyi biraz sıkıyor. Nicolas Cage’in oyunculuğu ise filmin bir anlamda çıkış noktası. Fazla birşey beklemeden izlenirse iyi bir film.
Senaryo yeterince iyi,Nicolas Cage zaten Oscar’lı bir aktör yine iyi iş çıkarmış.Tea Leoni’yi de izlemek büyük keyif.O’na 'Deep Impact'gibi filmler yerine bu tür romantik filmler daha çok yakışıyor. Kısacası çok sıcak,keyifli bir film.