jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
28 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film.insanlara çok anlamlı mesajlar veriyor.nicolas cage kusursuz her zamanki gibi.ama ben filmin başından nicolas cage’nin rüya gördüğünü anladığım için beni konu fazla sürüklemedi.size tavsiyem konusunu fazla okumadan izleyin çünkü kolay tahmin ediliyor film.birde keşke tea leoni yerine daha güzel birini koysalardı benim fikrimce.onun dışında merak edenler bir göz atsınlar derim.8/10 saygılar.
bu filmin türü yanlış bence. romantik komedi yada romantik olmalıydı. ama kesinlikle komedi değil çünkü alakası yok. ve kesinlikle güzel bir film. insan hayatındaki yanlışlar nelere sebep olabilir diyor film. etkilendiğim bir film oldu. 10/8 :)
Filmin türü sadece komedi değil diyerek yorumuma başlamak istiyorum.İnsan sahip oldukları ve sahip olduklarının yanında asla sahip olamayacaklarının derin boşluğunda ne kadar mutlu olabilir?İşte bu film de herşeye sahip bir insanın hayatında almış olduğu kararların sadece maddiyata dayalı olmaması gerektiğini çok güzel fantastik bir şekilde anlatmış.Yer yer güldüren,yer yer insanın gözlerini dolduran çok iyi harmanlanmışbir film.Ben bu filmi 1,5 yıl önce izlemiştim ve izlediğim güne kadar böyle birfilmin varlığından bihaberdim.İzlediğimde çok üzülmüştüm,neden daha önce izlemedim bu filmi diye.Sizlere tavsiyem şudur ki dostlar izlediğiniz filmlerden birşeyler de öğrenmek istiyorsanız bu filmi izleyin.Ben çok sevdim bu filmi hem de çook...
Nicolas Cage’in 1 ya da 2 kötü filmi vardır onun dışındaki tüm filmleri güzeldir genelde ve bu film de iyileri arasında... Son derece güzel bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim.. Türü fantastik komedi ama bazı fantastikler gibi işin saçmalığında olmayan bir film.. 10/9
Bu film hayatımın filmlerinden biridir. Defalarca izlemişimdir sıkılmadan. Seçimlerimizin doğruluğu konusunda bizi düşünceye itiyor. Aşk mı, maddiyat mı diye illa ki kendi kendimize sormamıza vesile oluyor. Leoni ve Cage de karı koca olarak çok yakışmışlar bu filme. Mutlaka izleyin. Sevgiye değer verenler özellikle.
Senaryo yeterince iyi,Nicolas Cage zaten Oscar’lı bir aktör yine iyi iş çıkarmış.Tea Leoni’yi de izlemek büyük keyif.O’na 'Deep Impact'gibi filmler yerine bu tür romantik filmler daha çok yakışıyor. Kısacası çok sıcak,keyifli bir film.