Meksikalı
3,6

Ilknur K
Ilknur K

27 Eylül 2011 tarihinde eklendi
film sizi sıkmıyor. burada brad'in oyunculuğu julia'dan daha iyi. brad'in yakışıklılık konusunda son demlerini yaşadığı zamanlar.
potasyum
potasyum

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bir filmde brad pitt oynuyorsa benim için kafidir.çünkü onun filmleri harika oluyor.ama bu film diğewr filmlerinin yanında vasat kalmışş
Stanley-2
Stanley-2

7 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Brad Pitt ve Julia Roberts’ın uyumuna rağmen bana beklediğimin altında bir eğlence veren Meksikalı, Gore Verbinski’nin beğenmediğim bir filmi oldu. değişik türlere el atan(en sevdiğim şey) yönetmen diğerlerinde sınıfı genelde yüksek notlarla geçerken(özellikle korku) burda tökezliyor.Meksikalı’da yapılan şey(yapılmaya çalışılan) samimi bir eğlence. ancak atmosfer olmadıktan sonra bunu yaşatacak her şey fazlasıyla olsa da nafile.Filmde en beğenmediğim şeye değinmeden geçemicem; James Gandolfini’nin karakteri. Hiç gereği yoktu filmin yarısından sonra adamın ’aslında öyle’ olduğunun ortaya çıkmasına.(5)
mrs-durden
mrs-durden

30 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Julia Roberts ve Brad Pitt gibi oynucular için biraz hayalkırıklığıydı. Brad çok tatlı çıkmış o da ayrı mesele ...