Gerçekten çok etkiliyeci bir film, gerçekten izledikten sonra insanın olaylara bakış açısı değişiyor. Çok keyifli bir film izlerken bir an bile sıkılmayacaksınız. Denzel Washington ise her filminde olduğu gibi bunda da oscarlık bir performans gösteriyor. İzlemeyen varsa kesinlikle izlesin..
dönemin amerikan toplum yapısını anlatan ve bunu spor olgusuyla birleştiren çok güzel bir film.Denzel Washingtonın hemen hemen kötü filmi yok zaten.Bu adama bayılıyorum. 10 üzerinden 8,5
hurricane ile oscara aday olup ama nedense alamaması denzeli kızdırmış olacak ki..hım d'emek oyuculuğum yeterli değildi peki bunasıl' dercesine öyle bir döktürüyor ki..ben bile agladım ve sanırım 9 kez izledimbu filmi..gercek bir yasam öyküsü olan 3. filmi bilginize
dün gece dvd'sini seyrettigim ve her seyrettigimde ayni duyguyu veren bi film.denzel washington süper bi oyuncu. takim ruhu nasil olur sorusuna bu film cevap wermistir kesinlikle