Mervan Eker
27 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Ridley Scott gibi bir yönetmenin ve Thomas Harris gibi bir polisiye dehasının buluşması sık rastlanılmamakla birlikte beklentilerin tavan yapmasına sebep veren bir olay ama film beklenildiği kadar iyi değil sebebi ise bence yetersiz olan senaryosu ve Filmde yer yer mide bulandırıcı düzeyde olan sahnelerle kotarılmaya çalışılmış ama bu çaba kuzuların sessizliğinin gölgesinde kalmasına engel olamamış sonuçta ridley scott ın yetenek yelpazesinin neyi kapsamadığını öğrenmiş olduk
herkesin sinema zevki farklı olabilir.ama bu filmde herşey var.aşk, takıntı,kadına hayranlık,saygı,kibar ve sofistik bir katil,kıskançlık,mantık herşeyyyyy.kurgusu muhteşem.ilgilenin bu filmle
Görsel açıdan güçlü sahneler ve Ridley Scott’un atmosferi dikkat çekici olsa da hikâye zayıf ve gereksiz şekilde abartılı ilerliyor. Anthony Hopkins rolünü yine iyi oynuyor ama Clarice karakteri aynı etkiyi veremiyor. Gerilim var fakat psikolojik derinlik eksik. Genel olarak ortalama altı, unutulabilir bir devam filmi.