Hannibal
4,2

arsev17
arsev17

9 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Ridley Scott’dan daha iyi bir film bekliyordum açıkçası. Oyuncuların performansı iyi ama film çok durağan, akmıyor, tıkanıp kalıyor. Kötü bir film değil ama çok iii bir film de değil.
tolstoyevski
tolstoyevski

21 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu film kesinlikle kuzuların sessizliğinin bir devamı olarak düşünülmemeli.Amerikan sineması o eski banallığına bu filmle tekrar geri dönmüş anlaşılan.Arkadaşların yorumlarını okudum;genel olarak filmi sevdiklerini söylüyorlar.Sevgileri daha çok anthony hopkinsin oyunculuğuyla bağlantılı.Kimi arkadaşlarsa filmde benim pek hissedemediğim aksiyon kokusu almışlar.(belki de filmdeki iğrenç sahneler duyularımı öldürdü.algılamakta güçlük çekiyor da olabilirim)Bence filmde bir senaryo bütünlüğü oluşturulamamış;üstelik kuzuların sessizliği filmindeki psikolojik derinlik bu filmde yerini ’yoğulaştırılmış bir şiddet’açmazına bırakmış. Kuzuların sesizliği fiminde hannibal lecterin Starlingi arayarak’ kuzuların çığlıkları dindi mi clarice’deyişini hatırlıyorum da içim de ister istemez hüzünlü bulutlar...Bu filmle yazık ettiler kuzuların sessizliğine......Gerçekten de çok yazık oldu....
redline99
redline99

6 Mayıs 2001 tarihinde eklendi
Filmde bekledigimi bulamadım. Cok agır tempolu bir film. Boyle olucagını bilseydim gitmezdim.
fizikci-2338
fizikci-2338

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Ridley Scott gibi çok iyi bir yönetmen neden böyle bir film çekme ihtiyacı duydu anlamış değilim.