yenilige-dogru
18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ne yazık ki kuzuların sessizliğindeki etkiyi yakalayamadım.belki de beklentilerimiz yüksek olduğu için.hopkinsin oyunculuğu filmi toparlamayı başarıyor.10/7
1_Kuzuların Sessizliği, 2_Hannibal ve 3_Red Dragon bence 3 filmde harikaydı yalnız bu filmi yapılış sıralarına göre değilde 3-1-2 olarak seğredin olaylar 3. filmden başlıyor.
lecter tam olarak hangi katagoriye giriyor bilemem ama sinema tarihindeki benzer karakterlerle ilgili bi yazı Korku Tüneli arşivimizde var, hatırlatayım dedim...
bence bir gerilim filminde kötü karakter ne kadar zekiyse o filmde o kadar sürükleyici ve kaliteli oluyor..EEE bu konudada dr. hanibalın yeri tartışmasız zirvedir...
herkesin sinema zevki farklı olabilir.ama bu filmde herşey var.aşk, takıntı,kadına hayranlık,saygı,kibar ve sofistik bir katil,kıskançlık,mantık herşeyyyyy.kurgusu muhteşem.ilgilenin bu filmle