Hep Yek 4: Bela Okuma Altan
2,1

Utku Saylan
Utku Saylan

15 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Film çok kötü asıl GÜRKAN yok filmin arasında çıktım arkadaşlarımla büyük umutla gelmiştik kesinlikle boş bir film
AHMET T.
AHMET T.

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu kadar kötü bir film çekilme nedeni ne acaba yazık harcanan paralara verilen emeklere yazık insanların parasına yazık
Can Yildiz
Can Yildiz

18 Ocak 2022 tarihinde eklendi
DADADADA GWK RAR
AADMAJDIAJDIAWDJAIWIDAIDJWIADWJAJDIJWAJIDIJAWJIJIJIJIJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAWDAUWRA8RR8W9AR0W9AR8WA0R8WAR8A08RAR8A0R8A0R8A0R8A0R8A0R8A0RA0R8WA0RA09R8A098RA0R8A08R0A8R0A8A0R8A0R80A8R0A8R0AR80AR8A0R98A0R8A09R808RR999999RW9800UFADFI0*A
Azra Su Dalkılıç
Azra Su Dalkılıç

20 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Hep yek 4 ü heyecanla beklemiştik ama asla beğenmedik bir kere Gürkan yok fark ettik ki onun sayesinde bu kadar eğlenip güldüğümüz bir seriymiş umarım 5. Seride Gürkan gelir yoksa 4den sonrası tamamen çöp olur lütfen dikkate alınsın hiç beğenmedik dört gözle 5.seride Gürkanı görmek istiyoruz
Sadık Sütçüoğlu
Sadık Sütçüoğlu

27 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Leş gibi bir film. Birilerine yaranmak için oynattıkları dublör dublörü bile olamayacak karakterleri eklemişler. İğrenç demek bile devede kulak kalır.
Mithat Gölbez
Mithat Gölbez

29 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Film aşırı argo içeriyor aileyle izlenecek bir film değil esprilerle çok sıkıcı öyle sıkıldık ki filmin yarısinda çıktık
Demirkan Tadır
Demirkan Tadır

15 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Gökhan olmayınca tadı çıkmıyor çok kötü olmuş hep yek 5 de acaba hangi saçma oyuncu gelicek gökhan yoksa çekmeyin seriyi bir daha ,flsah tv komedi filmi gibi olmuş bağırarak komik olmuyor gökhan bulunsun güzelim film çöp olmuş ve oynayamamışlar hepsi çok kötü tek komik bulduğum taraf şafak Sezer gerisi oynayamamış lütfen yorumları dikkate alın
BÜLENT TOP
BÜLENT TOP

18 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Tüketici kanununa göre beğenilmeyen ürünü iade edebiliyoruz, bu film için harcanan bilet parası ve zamanı nasıl geri alabiliriz, berbat ötesi bir film.
Veli Kocademir
Veli Kocademir

20 Temmuz 2022 tarihinde eklendi
Başrölün değişmesi filmin ilk 5 dakikasını izletti sağolun serinin içine nasıl edilir iyi göstermişsiniz
SANAT REKLAM
SANAT REKLAM

22 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
Hayatinda izledigim en berbat en igrenc en pislik en asagilik film. Bunu yazani yapani oynayani yayinlanmasina izin verenin.... yaziklar olsun.
Korku hissi Bayrak
Korku hissi Bayrak

10 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Gürkan için izliyorduk onuda çikarmişlar izlemeyin berbat ötesi zaman kaybı izlemeyin boşuna çop