Ne önemi Var
1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Film o kadar berbettı ki...diyecek tek bir cümle bile bulamıyorum. Olaya çok hızlı giriş yaptı ve sen "abi noluyo"diyemeden kendinizi anadan doğma etrafta gezinen insanlar içinde buluyorsunuz...."ne alaka bu şimdi" derken de bir bakmışsınız vahşi hayvanlara gibi arabaya saldırıyorlar. Daha da kötüsü kafaları o kadar gidiyor ki kozalağı el bombası sanıp saldırı başlatıyorlar. Zaten sonunu hiç mi hiç saymıyorum Spoiler olmasın diye burada söylemiyorum ama papazından tutun polisine doktorundan tutun hapishane kaçkınına kadar tüm karakterler o kadar gereksizdi ki. Vay anasını avradını sayın seyirciler diyerek cringe'lik içinde bir buçuk saatinizi siyah poşede koyup çöpe fırlatıyorsunuz.
Filmi yazan yöneten mantık sınırlarını aşmış. Dünya üzerinde elektrik diye bir şey kalmıyor ama eski arabalar çalışabiliyor çünkü onlarda akü buji yok. Kadın dünya üzerinde çalışan bir arabaya sahip insanlar çıldırmış ama kadın arabanın anahtarını kontakta bırakıp çaldırıyor. Sonra bize benzin lazım diyip "traktörden" "benzin" çekiyorlar. Vsvsvsvsvs