7. Koğuştaki Mucize: en yeniler yorumlar - Sayfa 30
7. Koğuştaki Mucize
Elif D
1 değerlendirme
12 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Bu filmden sadece ağlayarak çıkacağımı sanarken bu denli saf ve düz cümlelerle gülebileceğim aklıma gelmezdi.Bütün duygularımızı harmanlayan ve oyunculuğu ile efsane olan Aras Bulut İynemli bütün takdirleri hak ediyor.
Mükemmel bir film ve yapım... Bu insanların duygusuzca ve vurdum duymaz hayatta masumluğu temizliği bir kez daha göz önüne getirmek.. Çok Başarılı olmuş.. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
Film de 7 yaşında kız çocuğu oynuyor 13 yaş sınırı var ben 11 yaşindaki yeğenimle filme giremiyorum saçmalığın daniskası film de absürt ne var ki sinemanın önünden geri dönüyorum bu film izlenmesin diye mi oluyor bunlar
Olağanüstü bir drama filmi... Uyarlama derken? Bir film sadece uyarlama olduğu için bu denli eleştirilmemeli.Kaldı ki beyaz perdenin yorumlarında tek odak noktasının uyarlama olduğunu görmek ve filme bu çerçevede verdiği puan beni şaşırttı.Size şöyle söyleyelim, bu filme gidin.Yanınıza bir peçete alarak gidin.Duygular,samimiyet,masumluk,acı gerçekler nasıl insana aktarılır ,oyunculuk ne demek(özelikle Aras Bulut İynemli) görün. 5 üzerinden 5
daha önce 7.koğuş kore yapımını izlemiştim ağlamaktan gözlerdim şişmişti. psikolojim bozuldu resmen. fragmanı izledim film çok başarılı görünüyor. cesaretimi toplayabilirsem gitmeyi düşünüyorum. uzun bir süre kendime gelememiştim.
Çok duygusal, başarılı izlenmeyi hak eden bir çalışma olmuş. Peçetesiz girmeyin filme:). Bazı kısımları güldürürken bazı kısımları isa hıçkıra hıçkıra ağlatıyor. Tebrik ederim çok güzeldi.
Film öyle yürekten yapılmışki Sizi 80 lerin anadolusuna götürüyor. Herkes kendinden birşeyler bulabilir işlenen tüm karakterlerde. Sonu 6. Histen daha şaşırtıcı 100/10
Mükemmel bir filmdi. Aras bulut iynemli için dediğim tek cümle.. Bu nasıl bir oyunculuk oldu. Gerçekten ayakta alkışlanacak filmdi. Kesinlikle gidin. Muhteşem. Şiddetle tavsiye edilir
kesinlikle izlenmesi gereken bir film kore film bi kenara bırakın bu has yerli malı yurdun malı emeği geçenlerin ellerine saglık.Ayrıca birde sorum olacak yerimi bilemedim ama şarkının sonunda ringo ringo şişeler die şarkı calıyor bir bayan seslendiriyor acaba adı nedir bilen var mı bulamadımda. teşekkürler
Beklentimin çok çok üstündeydi bir kere heh kesin şöyle bitecek dedirten bir finali yok vaov oluyorsunuz. Uzun zaman sonra bir Türk yapımı filmde ağladım müthişti.