7. Koğuştaki Mucize

tubican t.
tubican t.

14 Şubat 2021 tarihinde eklendi
Izlenmeli izlenmeli ve kesin kez izlenmeli diyorum.oyunculuk bu kadar mi iyi olur aras.bogure bogure aglamamak icin kendimi yedim.copy mopy de olsa yapmışsınız abi film . efsaneydi ...
Emre Poyraz
Emre Poyraz

14 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Çok ağır işliyor. Ve çakma bir film. Tamamen şişirme. İzlerken boğuyor. Aras bulutun iyi oyunculuğu haricinde pek bir şey yok. O da role çok iyi oturmamış bence. Rıza Kocaoğlu çok daha iyi iş çıkarabilirdi
emre
emre

27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Film iyi ama çok matah değil ama izleyin duygusallık zirve yapıyor başarılı bir türk yapımı oyunculuklar efsaneydi zaten olmasa film bu kadar etkilemezd, 7.4/10
Alperen Arda
Alperen Arda

27 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Başları çok güzel ama sonunu güzel bağlayamamışlar yani adam hangi ülkeye gittiğini orada nasıl yaşıyacaklarını kız evlenirken adam ölmüş mü ölmemiş mi belli değil ama müthiş bir filim izlemenizi tavsiye ederim
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

23 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Bence 2000'den sonra çekilmiş en iyi 10-15 yerli filme net girer, Aras'ın oyunculuğuna da 10 üzerinden 10. Hiç düşünmeden izleyin.
idil sakız çiğnemeyi sever
idil sakız çiğnemeyi sever

8 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film şiddetle tavsiye ederim aşırı duygusallık var oyunculuk apayrı güzeldi duyguyu hissettim
Ebrar
Ebrar

5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Film çok acikliydi. Her ne olursa olsun sert görünenlerin de suç işleyenlerin de koca bir kalbinin olduğunu gösterdi. Oyunculuga diyecek bir şey yok zaten. Hem ağlatan hem de mizahi sahneleriyle güldüren bir filmdi. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Ali Ihsan Kök
Ali Ihsan Kök

21 Haziran 2020 tarihinde eklendi
25 yaşındayım 25 senelık hayatım boyunca benı aglatan bır fılme daha denk gelmedım elınıze emegınıze saglık ben boyle bır fılm daha ızlemedım elınıze emegınıze yuregınıze saglık :)
Yusuf Doğan Eren
Yusuf Doğan Eren

14 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Demek ki neymiş isteyince Türkler de güzel film yapabiliyormuş.
Senaryosu ithal olmuş olsa da Türk sinema tarihinin en iyi filmlerinden biri. Oyunculuklar, mekanlar ve kurgu harika. Aras Bulut İynemli bu rol için en doğru kişi ve rolün hakkını da vermiş tebrikler.
Küçük kızın yetişkinlik hali sonda gösterildiğinde insan ister istemez Memo nerde diye sormadan edemiyor onu da görmek istiyor.
İkinci izleyişimde ufak hatalar görsem de bu filmin bir başyapıt olduğunu değiştiremez.
Filmin finalini çok beğendim. Basit ve klasik bir sonla bitirmemişler. Harika bir ekip çalışması sonuç olarak da harika bir film.
Ccerenaycaa
Ccerenaycaa

5 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en güzel filmdi yeşil yolu anımsatıyor ama tabi ki çok farklı ve bence yeşil yol filminden çok çok çok daha güzel
Özgür G.
Özgür G.

30 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel filmdi ellerinize sağlık harika ötesiydi ağlaya ağlaya öldük emeğinize sağlık kötü yorum yapabilen var mı merak ediyorum
Kader Burgac
Kader Burgac

29 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
HARİKA ağlayarak izledim babama gidip sarıldım çok öğretici bir filmi gerçekten bu filmi yapanalara sonsuz teşekkürler ediyorum
independence day
independence day

24 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Film 12 Eylül gerçekleriyle kesinlikle uyuşmuyor.Koğuşta çilingir sofrası kurmalar rakı,muhabbet saz keyfi...Filmin, bir kore filminin ismi bile aynı olan uyarlaması şeklinde olması yada başka ifadeyle çakması olması ayrı bir tartışma konusu.Sonuç olarak filmi vasat buldum.Zorlama bir dram filmi olmuş.Filmin finali mutlu bir fiyasko, idamlığın firarı. Hapisane müdürünün marifatiyle becayişle yerine başkasının geçmesi olacak şey değil.Film,saçmalık ve gerçekdışılıkta pik yaparak noktalanıyor. spoiler:
Tamer Taş
Tamer Taş

22 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Her ne kadar Kore Filminden alıntı bir senaryo olsa da, son yıllarda izlediğim en güzel filmlerden biri olmuştur.Özellikle Aras Bulut ' un performansı hikayeye katkısı çok büyük olmuş.filmi başından sonuna dek soluksuz izliyorsunuz.Göz yaşlarınıza hakim olmanız zor.kesinlikle izlenmeli
Esinguler83
Esinguler83

21 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bu kadar duygusal her sahnesinde agladim muhtesemdi.Oyuncularda oyle super oynamis tavsiye ederim.Muhtesemdi.Cok guzeldi harikaydi.