Hayatın İçinden
1 değerlendirme
29 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Evet çok duygu yüklü ben de gözyaşlarımı tutamadım ama özel gereksinimli bir çocuk babası olarak; engelli bir insana böylesine barbarca şiddet uygulanmasını içeren sahneler beni fazlasıyla rahatsız etti. Böyle saçmalık olmaz. Engelliyi dövdürtmeden de filmi çekebilirdiniz kimse de neden Memo'yu dövmediler diye aklından bile geçirmezdi. Sırf bu yüzden düşük puan veriyorum. Akli dengesi yerinde olmayan biri, bilmeden veya kazara göz önünde bile suç işlesrse onun yeri cezaevi olmaz, akıl ve ruh sağlığı kliniği olur. Ayrıca film mantık hatalarıyla dolu izleyenler anlayacaktır. Görgü tanığı neden hakime değil de askere ifade veriyor orasını hiç anlamadım. Sıkıyönetim komutanları bu kadar kolay cinayet işleyebiliyor muydu yani? Kısacası mantığa takılmıyorum ben biraz ağlamak istiyorum diyorsanız izleyin.
Dram mram değil, sadece askeri rencide edici, Kore konusu veya başka sebep kurtarmaz, yönetmenin küpesine birimi konuyu üfledi, bu ne öfke.. gece yarısı ekspres bile masum kalır
spoiler: "Hücre 7 Mucizesi" adlı filmi yapmaya çalışmışlar. Çok kötü ve yapmacık olmuş. Böyle bir şeyi neden yapmışlar anlamıyorum. Bu filmin tek bir faydası var o da filmden anlamayan insanların ortaya çıkmasına yardımcı olması.
Çok ağır işliyor. Ve çakma bir film. Tamamen şişirme. İzlerken boğuyor. Aras bulutun iyi oyunculuğu haricinde pek bir şey yok. O da role çok iyi oturmamış bence. Rıza Kocaoğlu çok daha iyi iş çıkarabilirdi
Kahraman katiller, merhametli hırsızlar, katil ve zalim yarbay, zalim askerler. Filimde bilerek ya da bilmeyerek TSK aşağılanmış, katiller ve hırsızlar yüceltilmiştir. Üstelik mantığa da aykırıdır.
senaryoda özgünlük yok senaryo işlenme berbat sanat yönetmeni resmen öylesine katılmış kadroya hele ki Hakan Akay gibi bir isim bu rezalette nasıl bulunur hiç mi Yılmaz Erdoğan'dan birşey öğrenmedi acaba. oyunculuklar vasatın da altında filmde sadece bir kişi rol yapıyor o da çok tekdüze. filmde tek iyi şey belkide müziklerdir körseniz bu şeyden zevk bile alınır.
Filmde aleni bir şekilde şirk kokusu var hatta dile getirilmiş bilinc altina şirk aşılaniyor yarida birakip ciktim müsluman ülkede Allah a şirk koşan cümlelerin olduğu filmlerin olmasi içler acısi yazik ...
Yok böyle bir saçmalık haşa Allah burda komutan diyor ve sizlerde çok güzel bir şeymiş gibi yorum yapıyorsunuz yazıklar olsun rabbim akıl fikir versin..
Yapacağınız filmi dikiyim, hayata izlediğim en otan film, yapımda ve dağıtımda emeği geçen herkesin ellerini münasip bi yerlerne sokup bir daha hiç bir yapımda emeği geçmemesi dileğiyle
Malesef emekli bir asker olarak ilk 30 dakikasına zor dayanıp daha sonra salondan çıktığım bir film. Askerler yanlış tanıtılmış. Hiç kimse engelli bir vatandaşa o şekilde muamele de bulunmaz. Film icabı da olsa kişilerin bilinçaltında bazı şeyler yanlış kalır.
Askeriyyeyi bu kadar kotulemeleri cok yazik olmus.cok ama cok abartip yanlis kelimler etmisler..insanlara cok yanlis lanse etmisler...dini suistimal etmişler buna da yazik..sonu da boyle olmamaliydi..bazi yerleri cok sacmalamislarr..oyunculuklar superr..aras tek kelime ile imzayi atmış tebrikler
Bu arada yeni moda özürlü rolüyle ne kadar duyguları istismar edip acitasyonla sinemada başarılı oluruz mantığı artık böyle konusu olmayan saçma sapan duygu sönüren bu fikmleeden gerçekten bıktım. Türk sineması yeşilçam dan sonra bitmiştir filmi beğenmedim berbattı yada komde adı altında çoçuk filmi gibi filmlerde tutmuyor çok yazık
let me spoil all of u, first of all he dies. second of all this thing ONLY shows me the trailer, i dont want the trailer, I WANT THE MOVIE ITSELF WHY CANT U JUST GIVE THE MOVEH? DO U EVEN UNDERSTAND THAT I WENT TO THE CINEMA AND THEY SAID I CANT WATCH THE MOVIE, SO WHY GOOGLE SHOWS ME U? WHY DO U HAVE TO RUIN MAH DAY WITH MAH BESTFRIEND, regerds, bitch.