7. Koğuştaki Mucize

SE A.
SE A.

3 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Oyuncu performansları bana göre çok iyiydi. Film kurgu olarak gayet başarılı izletiyor kendini. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. spoiler: Sadece sonunda memonun yaşlılığını bi görmek isterdik.Öyle olsa final daha etkileyici olurdu.
Ali K
Ali K

2 Kasım 2019 tarihinde eklendi
80 devrini yansıtan bir film, konusu masum bir adamın idama mahkum edilmesi ve başına gelenler. Konu ve oyunculuk güzel fakat gerçeklikten uzak sahneler de mevcut bu yüzden kusursuz değil.
Burak C
Burak C

1 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Yine bir çakma film orijinalden Güney Kore filmi bir kere de orijinal birşey yapın Güney Kore filmi güzeldi bu nasıl bakalım gidince göreceğiz
Fatos G
Fatos G

30 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Eksikleri vardı 2. Bölümle tamamlamanızı temenli ediyorum emeği geçen herkese teşekkürler mesala memonun yavrusu gelin olmuşla kapanış olurdu gittikleri yerde neler yaşadılar annesi nasıl melek oldu ova gerçekten memonun yavrusumu
Sarah Arslan
Sarah Arslan

30 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Filmi nedense aman amanlık bir derecede bulmadım. Evet oyuncular, oynadıkları değil neredeyse yaşadıkları rolleri bahsetmeden edemem. Lakin dizinin alıntı olduğu öne çıkıyor. Ona bir sözüm yok çünkü burası Türkiye konu olarak yetersiz olabilir lakin oyunculuklar olarak o kadar güzel ve o karakteri yaşayarak oyuncu var ki bunları göz önüne getirttiremiyor neredeyse. Cok duygusal biriyim fakat hic aglamadim. Sinema sonrasi kizlar tuvaletinde izdiham vardi kiz ben makyajli geldim diyip hungur hungur agliyorlardi. Lavabolar dolu kabinler bombostu siralar vardi lavabolarda siralar vardi. Guzeldi evet oyunculuklar da mukemmel ama biraz fazla abartildigini dusunuyorum
Zuhal B
Zuhal B

26 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Orjinali Güney Kore 2013 yapımından alıntı olan aynı isimli film.orjinali izlediğim için sonunu da bildiğim için meraktan izledim. sırf Aras bulut iynemli için gittim ama sonunda iyi ters köşe yapmışlar. ama orjinalini de mutlaka izleyin derim.begendim çok güzeldi hem güldürdü hem de ağlattı.
Müge A
Müge A

19 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en dokunaklı filmlerden biriydi. Arasın oyunculuğunu çok seviyorum burada da hakkını vermiş zaten. Hem bazı seylerden ders cıkarıyorsun hemde farklı duygular icerisinde oluyorsun. herkesin izlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bende bir daha gitmeyi düsünüyorum :)
gökhan p
gökhan p

17 Ekim 2019 tarihinde eklendi
FENA DEĞİL AMA Bİ AYLA KADAR ETKİLEMEDİ YANİ İZLENİR AMA KESİNLİKLE İZLENMELİ DİYEMEM VE AĞLATIR HİÇ DEMEM... Kİ,, BEN AYLADA AĞLAMIŞ ADAMIM..
serkan k
serkan k

16 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Senaryo sağlam oyuncular iyi oynamış. Eksiklikler idam sahnesinde Tabure var ve sadece Tabure olmaz birde idam sehpası olmasi lazim. Ezel ve Karadayıdan senaryo ve oyuncu devşirmisler. Filmde geri gidisler (flash bang diyorlar galiba )yetersizdi. 33 yıldır tv sinema izliyorum herkes bu konuda uzman yani.
yusuf y
yusuf y

13 Ekim 2019 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en iyi türk dram filmlerindendi oyunculuklar çok iyiydi özellikle aras bulut harika muazzam bir oyunculuk sergilemişti mekanlar makyağ çekim açıları olması gereken seviyedeydi ha eksikler varmıydı tabiki vardı film son sahnelere kadar kendini çok iyi taşıdı kah ağlattı kah güldürdü fakat klasik dram kültürünü o vuruculuğu son sahneşerde veremedi çok daha iyi bir final izleyip insanları fillmden çıkınca bile ağlatabilirdi olmadı ama olsun yinede ortalamanın üstünde iyi bir yapım olmuş