7. Koğuştaki Mucize

Mustafa Kayra Küçük
Mustafa Kayra Küçük

23 Ocak 2026 tarihinde eklendi
Şu filmi izleyipte sırf sadece askerliği kötü anlattığı için 1 ve 0 puan verenlere sesleniyorum filmi nerenizle izliyosunuz awk sonra askerlik öyle değil böyle değil ama eminim li böylesi vardır birimizin böyle askerlik karşısına çıkacaktır
Zlh BYRKTR
Zlh BYRKTR

22 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Muhtesemmm..

Aras bulut iynemli tek başına dev bir kadro ....
Özgür Altuntaş
Özgür Altuntaş

18 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Muazzam ağlıyacaktım 5 yıldız bile az tam bir şaheser yapımcının ellerinden öpim Muazzam ağlıyacaktım 5 yıldız bile az tam bir şaheser yapımcının ellerinden öpim
Grafik_17
Grafik_17

26 Haziran 2025 tarihinde eklendi
Aras bulut efsane oyunculuk sergilemiş.Kadro zaten muthiş.Oldukca etkileyici bir film kesinlikle tavsiye ederim.
Mervegunde814
Mervegunde814

3 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Bayıldım çok beğendim tavsiye ediyorum..... ......................................................
sergendemirel12
sergendemirel12

19 Ocak 2025 tarihinde eklendi
hayatımda ağladım sayılı filmlerden birisi. 2 kez izledim ikisinde de sabah kalktığımda gözlerim şişti. :)
Davut Ipek
Davut Ipek

15 Kasım 2024 tarihinde eklendi
hiçbir filimde bu kadar ağladığımi hatırlamıyorum oyunculuklar efsane hikaye efsana filim tek kelimeyle efsane mutlaka izleyin 11/10
CEMİL NARİN
CEMİL NARİN

27 Eylül 2024 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film eğer taş kalpli değilseniz mutlaka ağlarsınız dramanın ve hayatın kusursuz bir şekilde sinemaya uyarlaması
uğur taşdelen
uğur taşdelen

1 Eylül 2024 tarihinde eklendi
Senarist Kubilay tat bu filmin senaryo haline getirip yazmış olabilirsin ama benim anlattığım hikaye ve diyalog lar bire bir kullanılmış ve rolleri oynayan oyuncular sadece yazıya dökmek senaryo yazmamı oluyor aşağılık herif
BAKİ EROĞLU
BAKİ EROĞLU

12 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
filmi ilk kez izledim. Kurgusal gerçekliği ilk kez bu kadar güzel anlatan ve üstüne üstün oyunculuk yeteneği eklenince ortaya dört dörtlük bir sanat eseri ortaya çıkıyor. burada filmi üstün kılan kurgusal gerçekçilik önce mükemmel oyunculukla verilmiş olmasıdır. Tek kelimeyle . tebrikler..
Deniz Ada Gök
Deniz Ada Gök

13 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Duygusal birisi olmamama rağmen birçok sahnesinde ağladığım bir filmdi herkese tavsiye ederim...
Ahmet Erol
Ahmet Erol

9 Nisan 2024 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim en iyi dram filmi. yeri geldiğinde ağlatır yeri geldiğinde güldürür. kaç kere izledim her seferinde aynı duygular canlandı içimde.
Bilal YILDIZ
Bilal YILDIZ

23 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
İsteyince Türkler gerçekten güzel filmler yapabiliyor. Uyarlama bile olsa sonuçta kendi oyuncularimız kendi kültürümüze uyarlamış. Bu da bir başarı .Fazla söze gerek yok. İzleyen memnun,izlemeyen pişman. ☺️
Yağmur İnce
Yağmur İnce

6 Kasım 2022 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir film olmuş. ben çok etkilendim. Şimdiye kadar izlediğim en iyi Türk dram filmi kesinlikle emeğinize sağlık...
Gülcan Kutlu
Gülcan Kutlu

2 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Oyuncu kadrosu muhteşem. İnsan duyguyu en içten hissediyor. Görüntü teknikleri de iyi. Tamamen mükemmel bir film diyebilirim.