Biz Böyleyiz
2,8

Sâre Ilknur Karaca
Sâre Ilknur Karaca

12 Haziran 2024 tarihinde eklendi
Ben hayatımda bu kadar boş bir film izlemedim. Belki adam akıllı olur devamı gelir diye sonuna kadar izledim ama izlemez olaydım. Siz siz olun sakın izlemeyin
Hakan Demir
Hakan Demir

25 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
1 yıldız bile fazla. ne konu bütünlüğü ne mesaj adam akıllı. bunu yazan senarist ya kör ya sarhoş olmalı. kesinlikle zaman kaybı.
Selçuk Sercan
Selçuk Sercan

20 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Türk filmi mi izlemeye geldik müzik dinlemeye mi anlayamadım. Bi an sandım altta kral pop mu açık arkadaş bu nasıl film müzikleridir kafayı yiyecem. Senaryo desen rezalet.
Birkişi
Birkişi

20 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Senaristler hakettikleri değeri görmüyorlardı bence bu flimden önce:)) sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Dilara Uslu
Dilara Uslu

5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
İğrenç bir filmdi. Hayatımda 2 saatin ne kadar değerli olduğunu anlamamdan başka hiç bir şey katmadı bana.
Tamer Acar
Tamer Acar

27 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü.Zaman kaybı.Konu yok,oyunculuk desen fasa fiso.Izlemeyin! Hümeyrayı ayri tutuyorum tabii.
Selim B.
Selim B.

13 Haziran 2020 tarihinde eklendi
sadece 1 yıldız vermek için üye oldum. o kadar boş ve gereksiz bir film. olay kurgusu, oyuncuları tepkileri esprileri hersey yapmacık gibi geliyor. yani bu oyunculara temel bir konu verip doğaçlama yapın dense daha güzel film olurdu
Ece Etim
Ece Etim

27 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kadroya aldatıp gittim bende ama inanılmaz sıkıcıydı, olay akmıyordu, espriler aşırı vasattı... filmden çıkmayı düşündüm belki sonu güzel bi yere bağlanır diye çıkmadım ama malesef sonunu da bağlayamadılar. Zaman kaybı...
Seda Şaşmaz
Seda Şaşmaz

20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kötüden daha da kötü izlediğim en kötü filmdi yarısında çıktım devam edemedim o kadar kötü ki sırf düşünenler gitmesin diye üye olup yorum yaptım
Nalan Guler Bayar
Nalan Guler Bayar

19 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Kadroya aldanarak gittim maalesef çok vasat. Tavsiye etmiyorum... sadece son sahnelerdeki Hümeyranın diyoloğu güzeldi o kadar...
Ömer Gökbakar
Ömer Gökbakar

17 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İlk olarak komedi değil hiç komik değildi. Kişi kadrosuna aldanıp gidenlerdenim. Olay çok karışık anlatılmış. Çok havada kaldı. İlk yarısı gerçekten sıkıcı ydı. İkinci yarı da toparlar dedim ama yok. Karışık tı . Ben beğenmedim. Ama gerçekten gitmek istiyorsanız. Ucuz bi sinemaya gidin de paranız cebinizde kalsın
turab i.
turab i.

16 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmin ilk yarısından bırakmak istedim.ama esimin ısrarı ile sonunu bekledim.uzun zamandır böyle güzel oyuncularla böyle saçma sapan film izlememiştim. Zaman kaybi.senaryoyu kim yazmışsa gelen elestirilerden ders cikartsin. Sonu da çok manasız bitiyor. film alkollü kafa ile belki izlenir.ama normal kafa ile izlenmez.
Sabin S. Arlat
Sabin S. Arlat

16 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hümeyra olmaz ise izlenecek bir film değil oyunculuk performansları berbat sanıyorum canları sıkılıp biz bir film yapalım demişlerBerrak Tüzünataç,Şebnem Bozok , Boran Kuzum bunlar hiç seyretmediler mi kendilerini ? Ve küfür , argo ( ananı s…, ağzına s.. ç…yım,bunlar bazıları) bumu içten , düz, yalın , samimi imajı , görüntü vermek ? Berbatı o para ile sokaktaki hayvanlara mama alsaydım daha mutlu olurdum zaman kaybı ve üzüntü oldu ..evlerinde ailelerinin ,çocuklarının yanında bu şekilde konuşuyorlar mı acaba 樂dizilerde arada oynamak film çekmeye benzemiyeceğini koskoca Hümeyranın sanatçılığının onların vasatlıgını bile kapatamadıgı kötü bir deney olmuş..!
Dogukan Çiftsüren
Dogukan Çiftsüren

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda bukadar igrenç bir film izlemedim sırf buraya yorum yapmak için üye oldumki bizim hatamızıa başkası düşmesin
Ne bir konusu var oyuncular belkise hayatının en saçma oyununu oynmamıslar bence
demiray kaya
demiray kaya

15 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Zamanım çok dışarıda uşuyecegime en azından 15 lira verir iki saat oyalanirim zaman geçer diyorsanız ve ya sevgilinizle baş başa sinemada filim izlemek istiyorsaniz tam sizin için bir filim 30 TL verip senin için sinamayi kapattım diye hava bile atarsınız ilk yarıya kadar izledim diğer yarı uyumusum aklımda kaldığı kadarıyla eski arkadaşlar bir araya geliyor bir yaşlı kaldın var onun için toplanıyorlar denize gidiyorlar havuzda yuzuyorlar bol bol araba markaları görürsünüz oyuncular tatil yapmak istemiş yav demiş tatiil yaparken nasıl para kazanabilrim diye düşünüp filim çekmeye çalışmişlar Nezihe olsede filim bitse diye bekledik