daha geçen gün televizyonda bir daha yayınlandı ve ben yine bıkmadan bir kere daha izledim.film çok eğlenceli.biraz saçma olabilir ama film bu.hem saçma olduğunu bile bile insan bende de olsa bu özellik diye düşünmekten kendini alamıyor.izleyebilirsiniz..:)
mel gibson ve helen hunt harika bi ikili olmuş.. çok eğlenceli.. hem sinemada hem de tvde seyrettim.. bu adamda şeytan tüyü var sanki:)) mutlaka izleyinnn..
film ilk 1 saatten sonra aşk filmine döndü. bu da beni biraz sıktı açıkçası filmin sonunu zor getirdim bilmiyorum belki dublajlı izlediğim içindir ama güzel başlayan film sonlara doğru pek tat vermedi
İnsanın, hele hele bir kadının ne isteyeceğinin ana göre her şey olabileceğini düşündüğümden dolayı ve birde Mel Gibson olduğu için izleyip beğendiğim bir film...
Filmi izlerken acaba benim de böyle bir gücüm olsaydı, nasıl olurdu diye düşünmeden kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Çok güzel bir filmdi, hem komedi hem dram. Tekrar tekrar sıkılmadan izleyeceğiniz bir film.