Mel Gibson mükemmel oyunculuğuyla süslediği harika bir komedi.Hayatın içinden güzel bir konu kadınların neleri arzuladığı en çok nelerden hoşlandığı her ilgi odağı, her zaman araştırma konusu olmuştur.
eğlenceli ve konusu gayet ilgi çekici olan bir film.yolda türüyorsunuz ve yanınızdan geçen bütün kadınların kafalarından ne geçtiğini duyabiliyorsunuz:) her erkek isterdi bunu sanırım.. 8/10
çok güzel bir komedi...mel gibsonu hiç böle görmemiştim gerçekten hoş olmuş...keşke bizde kadınların aklından gecenleri okuyabilsek ne güzel olurdu walla...
gerçekten değişik vede en azından karşısındaki seyirciyi tatmin edebilen bi film...güzel komedi ama mel gibsonun oyunculuğuna deiğinmemek olmaz gerçekten usta adam be...:))
film güzeldi mel gibson çok iyi oynamış eğlenceli ve hoş bir yapım izleyin derim eminim memnun kalıcaksınız zaten tv de yayınlanıyor denk gelirse kaçırmayın
Dün akşam bu filmi ikinci kere izledim ya gibson gerçekten çok iyiydi hele kadınların içinden geçenleri duyduktan sonraki mimkleri ve tavırları beni çok güldürdü..gerçekten çok iyi..