Kadınlar Ne İster?
4,2

Gürkan A.
Gürkan A.

3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Mel gibson en iyi filmlerinden biri
Konusu çok ilginç inanılmaz keyifli ne zaman denk gelse izlerim dedigimiz filmlerden
Eren-Emrah
Eren-Emrah

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Eşi benzeri olmayan bir film süper :)
sasili
sasili

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
eğlendiren bir film.10/7
serhatonce26
serhatonce26

21 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
harika bir senaryo bence mel gibsonun oyunculuğu zaten tartişilmaz harika bir romantik*komedi
Sdk-JK
Sdk-JK

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Güzel senaryo güzel oyunculuklar var ama film biraz fazla uzatılmış sonlara doğru insan sıkılmaya başlıyor.Ama yinede hoş filmdi.10/7
iyomi
iyomi

2 Ocak 2006 tarihinde eklendi
enteresan bi konu ve oyuncular kaliteli harika bi komedi geçen gün tv de tekrar verilince hakikaten izle izle doyulmayacak bi film olduğunu tekrar anladım :)
hilalhosgor
hilalhosgor

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
cewabı hiç bir zaman bulunamayacak bir soru üzerine kurulu bu filmi bizde ne istediğimizi bilmediğimiz için merakla izledik.gerçi izleyeli baya oluyor ama keyifli bir filmdi.genel olarak romantik filmlerin çoğunda olduğu gibi güzel bir sonla bitti..ama bu soru üzerine daha çok tartışılır ;)
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
harika bir filmdi...özellikle mel gibson gercekten yine oyunculugun konusturmuş..annemin ve tabiki benm en cok güldügüm kısımsa mel gibsonun agda yapmasıydı...cok iidi ya:P:P
wildmor
wildmor

14 Ekim 2005 tarihinde eklendi
izlediğim komedi filmler arasında en harika olanlardan biri.birde mel gibson olunca tabi izlenmeye değer.
canavar-cocuk-53
canavar-cocuk-53

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediklerimden romantik komedi türünde.Çok başarılı ve senaryo çok kaliteli eğelneceli,komik.İzlemeyen warsa ki kalmamıştır herhalde izleyin derim...!!!10/10
reedsternberg
reedsternberg

26 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Mel Gibson mükemmel oyunculuğuyla süslediği harika bir komedi.Hayatın içinden güzel bir konu kadınların neleri arzuladığı en çok nelerden hoşlandığı her ilgi odağı, her zaman araştırma konusu olmuştur.
kubkub
kubkub

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çook güzel,harikulade bir yapım.ben eğlenerek izledim.gördüğüm kadarıyla yorum yapan arkadaslar da öyle.Mel Gibson ın oyunculuğuna hayranım zaten.çok amaçlı bir oyuncu her rolü o kadar güzeel sergiliyor ki insan büyüleniyor...
hafize-2005
hafize-2005

20 Ekim 2006 tarihinde eklendi
güzel bi film biraz düşündüren ama genelde eglendiren bir komedi olmuş. :) yinede sonunda adamın herşeyi açıklamasını isterdim...
aytac-001
aytac-001

23 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
gerçekten arşiv filmi katılıyorum ilginç senaryosu ve oyunculuk kalitesiyle izlenmesi gereken bir film eğer bu zamana kadar izlemeyen olmuşsa çok şey kaçırmış demektitr
august-king
august-king

21 Ocak 2007 tarihinde eklendi
film ilk 1 saatten sonra aşk filmine döndü. bu da beni biraz sıktı açıkçası filmin sonunu zor getirdim bilmiyorum belki dublajlı izlediğim içindir ama güzel başlayan film sonlara doğru pek tat vermedi