Kadınlar Ne İster?
4,2

jordan85
jordan85

10 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle müthiş.Gibson un son zamanlardaki en iyi performarslarından.Konuda çok iyi
alytheguru
alytheguru

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Erkek dünyasının en büyük fantezilerinden birini beyaz perdeye bu kadar akıcı ve akılcı bir dille aktarmak çok zordur, film ekibi bunu fazlasıyla başarmış. Bence DVDsi arşivlik. 10/8
nevinur-13
nevinur-13

15 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Çok değişik bir hikayesi var. Herkesin merak ettiği bir soru hakkında çekilmiş enteresan bir film. İzlemeye değer.
deep-merve-chad
deep-merve-chad

18 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ben altyazılı olarak izledim ve kusenimle konuşmaktan bi şey anlamadım ama genede komik ve romantik bi film
anlatici-club
anlatici-club

22 Şubat 2007 tarihinde eklendi
:)) mel gibson çapkın ve şapşal erkek rou çok yakışmış ayrıca kendisine verilen özelik önceleri çok ii gibi gozuksede sonra çıkılmaz bir hal alıyor romantik komedi tarzı tatlı sevimli bir film izleyin derim
meliteen
meliteen

31 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
değişik bi senaryosu olan çok eğlenceli bi film_tawsiye ettiğim filmlerin arasında.
aramixx
aramixx

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Reklamcı olmamdan dolayımı bilmem ama bence başarılı bir filmidi...
ondernurtekin
ondernurtekin

27 Eylül 2001 tarihinde eklendi
evet güzel bir film mel gibson iyi oynamış, bazı bölümlerinde acayip şekilde güldüm tavsiye edebilirim... ama illada gidilecek bir film değil
Sebulba
Sebulba

5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
iyi,komik,harika ve senaryosundan dolayı çok severim ama bende o zamanlar bir paranoya başlattığı içinde senaristi biraz sinir bozucu buluyorum.
mediha199
mediha199

1 Ekim 2004 tarihinde eklendi
bence hiçbir film kadınların düşüncelerini bu kadar güzel anlatmamıştır...
hashbehkar
hashbehkar

22 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Harika bir komedi! Bu filmi sinemada seyredememiştim , Televizyonda yayınlandığı gün den bir gün sonra da sınavım vardı. Sınava çalışmak yerine bu filmi izledim ama değdi, çok güldüm. İnsana günlük hayat sorunlarını unutturuyor, mutluluk veriyor. Eğlenmek için mutlaka bu filmi seyredin!
lostmania85
lostmania85

9 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Gayet ii bir filmdiii...Mutlaka izleyinnn..Çok başarılı...
hakan8008
hakan8008

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
freud, bu sorunun cevabı asla bulunamayacak. ve biz erkekler çok acılar çekeceğiz, çünkü kadınlarda ne istediğini bilmez.. mel gibson komedi oyuncusu olarak ne kadar başarılı olduğunu kanıtlarcasına oynuyor. özelliklede frank sinatra nın parçası çalınırken yaptığı dans hakikaten çok iyi. zevkli , eğlenceli daha çok izlerim bu filmi.
lord-of-warr
lord-of-warr

7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müthiş oyunculuk;güzel bir senaryo ve eğlenceli bir film .10/10
CastieL-2
CastieL-2

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Arşiv filmi her an elinin altında bulunmalı