Şuursuz Aşk
3,9

Atalay_tekin
Atalay_tekin

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Gayet güzel ve başarılı bir film olmuş başarıların devamını dilerim izlemeyi tavsiye ederim filmde emeği geçen herkesi tebrik ederim
Kaan Sabalı
Kaan Sabalı

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Yeri geldiğinde gözyaşı akıtan yeri geldiğinde mutluluktan havaya uçuran fakat sonu çok acıklı bir film gerçekten çok beğendim kötü yorum atan herkesi filmi kötü göstermeye çalışan herkesi kınıyorum ve başarılarınızın devamını dılıyorum
Ferdi Madanoglu
Ferdi Madanoglu

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
CokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkKkkkkkkkk güzeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Taner İpek
Taner İpek

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Orhan şeddadlı ellerinize sağlık çok güzel film olmuş çok beğendim Allah size yardımcı olsun fena film tavsiye ederim filmi @_tnaripek
Görkem Kavak
Görkem Kavak

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Orhan Şeddatlı tebrik ederim gerçekten çok güzel olmuş emeğine sağlık tekrar tekrar izlesem sıkılmıyacağım tek film
Emirhan Arslan
Emirhan Arslan

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
efsane sinema filmi orhan şeddatlıyı tebrik ederim daha çok bu şekilde başarısı olur inşalllah canı gönülden saygılar sevgiler oyuncularida tebrik ediyorum guzel film cikarmislar efssne
Birkan Alkan
Birkan Alkan

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film dev kadrosu ve mutlak askiyla cok guzel seyirciyi kendine bagliyor emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler
Reyhan Ercan
Reyhan Ercan

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Acıların ülkesi olan türkiyenin geçmişiyle yüzleştiren film tam anlamıyla harika anlatılmış harika bir başyapıt
Yaren Kırımlı
Yaren Kırımlı

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Son 10 yılda izlediğim en duygusal film daha güzel yerlere geleceğine inanıyorum gerçekten herkes bu filmi konuşacak harika bir film
Osman Tatar
Osman Tatar

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Şuursuz aşk filmi beni 80li yıllara götürdü üzüldüğüm noktalar sevindiğim noktalar oldu İsmail Hacıoğlunun başrollüğünde mükemmel bir film....
Talha Erzurumlu
Talha Erzurumlu

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmi çok begendim harika olmuş emeğin geçen herkesin eline koluna ayagına bacagına sağlık rabbim yardımcınız olsun
Mahmut Alp
Mahmut Alp

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
film guzeel efsane film
Nazlı Şanlı
Nazlı Şanlı

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Harika bir kadroya sahip mükemmel bir film hayatımda izlediğim süper bir film fakat filmin devamı gelmezse üzülürüz.Başarılarınızın devamını diliyorum emeği geçen bütün herkese çok teşekkürler..

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ablalar abiler kardeşler spoiler vermek istemiyorum izleyin pişmam olmazsınız emeği geçen herkese teşekkürler bayıldım bayıldım herkes izlemeli

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Çok etkili bir hikaye teşekkürler ederim yani ne diyim soluğu burda aldım emeği geçen dev kadroya sonsuz teşekkürlerr