Şuursuz Aşk
3,9

firat Kürek
firat Kürek

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Bence Çok harika bir dram ve farkındalık filmi olmuş  Oyuncuların performansı gerçekten başarılı 
Umut Danis34
Umut Danis34

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Hayatı boyunca başarılı olmamış başarın ve emeğin ne olduğunu bilemeyen insanlar her zaman bahane ve fitneyle doludur bu sayfadaki olumsuz bütün yorumlar bu kişiliklere sahip ruhu kirli insanlardır bu filim inancın emeğin iradenin kusursuzca aşka döküldüğü bi filim herkesin ruhuna dokunduğu bi eser herkesin izlemesini tafsiye ederim şimdiden iyi seyirler
Tc Ali Alçınkaya
Tc Ali Alçınkaya

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
mucize 2 ve 7.nci koğuşu izledim ama bu başka bir dünya,bir insan bu kadar mı rolünün hakkını kusursuz verir,tüm salon ağladık,teşekkürler tüm ekibe欄⭐⭐⭐⭐⭐
Izzet Öztürk
Izzet Öztürk

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Filmin çekim sürecinden ta sonuna kadar içindeydim.çok büyük emekler verildi.çok zor şartlarda çok güzel bir iş çıkarıldı.yeni bir yapımı kötülemek ruhu kötü i insanların kolayına geliyor.başarıyı hazmedemeyen bazı sülükler Filmi kötülüyorlar.emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler .10 yılın Filmi bence 
müslüm furkan
müslüm furkan

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
zaman zaman güldüren,bazende duygulandıran bir film olmuş.filmdeki insanların masumluğu en çok içime dokundu.güzeldi bence.oyunculuklar çok iyiydi.
Selim12
Selim12

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Çok begendim gercekten güzel bir film herkes gidip izlemeli , oyunculuklar duygu yüklü , harika.
Ziya95
Ziya95

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Harika oyunculuklar,mükemmel senaryo.Mutlaka izlemelisiniz. İsmail hacıoğluna bir kez daha hayran kaldık
B1996
B1996

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
İsmailin oyunculuğu harika , mükemmel bir film çok duyguluydu inşallah devamı gelir mutlaka izlenmesi gerekiyor
Ozgeonge2
Ozgeonge2

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Yusuf ve menekşenin saf aşkına hayran kaldım . İsmail Hacıoğlunun oymacılığı her zaman ki gibi çok profesyoneldi , mutlaka izlenmesi gereken bir film
Seyyain
Seyyain

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Dönemsel hezayanı ve engelli bir bireyin motivasyon döngüsü çok iyi yansıtılmış doğal oyunculuğun geçişleri ile oturduğum yerde şahitlik deneyimi muazzamdı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Böyle işlere algıya kırmak için ihtiyacımız var sağolun ehehe