Şuursuz Aşk
3,9

Venüs Tanrıça
Venüs Tanrıça

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
80 li yıllarda bir dönem insanların gerçekten yaşadıklarını güzel yansıtmışlar.İsmail Hacıoğlu zaten efsane bir oyuncu.filmdeki masum aşkın içinde kayboluyor insan.İzlenilesi güzel bir film olmuş bence.
Pinar A
Pinar A

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
İsmail Hacıoğlu nun performansını beğendiğim için Oyunculuklar harika dram da var Sonu sürpriz oldu İzlenir film ben sıkılmadım
İlknur Şahin
İlknur Şahin

29 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Oyunculuklar müthişti ...Konu biraz farklı biraz başka filmi anımsatsa da, çekileen iyi bir dramdı oyuncular faklı olsaydı bu kadar içine çekemezdi bence. Akışta bazı sahneleri tahmin etsem de ,Fİnali asla tahmin edemedim Tecavüz sahnelerini göstemediği için ayrıca çok sevdim ..Kelimelerin dili değil , başka enerjiler konuştu emeği geçenlere sevgiler :)
Sadiye S.
Sadiye S.

26 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
İlk dakikalar hariç yerimden kalkmadan izlediğim oyunculuk görüntüler zamanın olayları hepsi çok güzeldi. İzlenmeye değer ancak sonu soru işaretler bırakarak bitti. Sanki 2. Bölümü gelebilir gibi.. Ya da. Neyse.. Sonunu izleyiciye bırakmış da olabilir, kişisel olarak sevmem böyle sonları yarım puan eksiğin sebebi bu. . Bunun dışında çok güzel bir filmdi.
Durdane Gasanova
Durdane Gasanova

13 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Muhteşem bi filim hepimize ordaki hecanı korkuyu yaşatıra bildiniz elinize emeginize sağlık Galada ayağa kalkarak alkış aldınız filmin sonunda
Yücel E.
Yücel E.

28 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
İsmail Hacıoğlu'na saygım bir kat daha arttı. Zaten bi filmde İsmail Hacıoğlu varsa o filmin etkileyici olmama şansı yok
Selin Günaçar
Selin Günaçar

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Film çok güzel masum iki insanın aşkını anlatıyor

İsmail Hacıoğlu muhteşem bir performans sergilemiş boş yorumlara aldırmayın izleyin kararınızı verin spoiler:
Ebru Oguzcan
Ebru Oguzcan

4 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Yeni izledim lakin son zamanlarda izlediğim içimi acıtan nadir filmlerden.muhteşem oyunculuk be farkındalık yaratan bir konu herkesi tebrik ediyorum 
Plt Mtht
Plt Mtht

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Başka bir filim izlemek için gittiğimizde tesadüfen afişini gördüm filim ne tam güldürüyor ne tam hüzünlendiriyor tam diyorsun tamam. Şimdi ağlatacak bı bakmışsın yüzünde tebessüm ettiriyor paranı boşa gitmez ama sonu beklenmedik bir şekilde bitiyor