özürlü bir çocuğun aşk hikayesi.. Sürükleyicilik falan iyi ama.. Seneryoda büyük kopukluklar var bence.. Ordan oraya çok atlama var.. Kurgulama sıkıntılı.. Gene de ortalam üstü bir türk filmi
İzlerken sıkıldım çok yavaş çok ağır ama yinede konu oyunculuklar ve dramı güzeldi. Sadece izlerken o iki bekçi yüzünden sinir krizleri geçiriyorsunuz o kadar. Tavsiye eder miyim sanmıyorum.
Oyuncu kadrosu ve oyunculuklar mükemmeldi senaryo olarak da iyi kurgulanmıştı çok hüzünlü ve can alıcı sahneler vardı sıkılmadan izlenebilir bir film olmuş. Güzel bir dram ve gerçekleri yansıtan bir film olmuş.5 yıldızı hak ediyor
80 li yıllarda bir dönem insanların gerçekten yaşadıklarını güzel yansıtmışlar.İsmail Hacıoğlu zaten efsane bir oyuncu.filmdeki masum aşkın içinde kayboluyor insan.İzlenilesi güzel bir film olmuş bence.
Hayatı boyunca başarılı olmamış başarın ve emeğin ne olduğunu bilemeyen insanlar her zaman bahane ve fitneyle doludur bu sayfadaki olumsuz bütün yorumlar bu kişiliklere sahip ruhu kirli insanlardır bu filim inancın emeğin iradenin kusursuzca aşka döküldüğü bi filim herkesin ruhuna dokunduğu bi eser herkesin izlemesini tafsiye ederim şimdiden iyi seyirler
Dönemsel hezayanı ve engelli bir bireyin motivasyon döngüsü çok iyi yansıtılmış doğal oyunculuğun geçişleri ile oturduğum yerde şahitlik deneyimi muazzamdı. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederim. Böyle işlere algıya kırmak için ihtiyacımız var sağolun ehehe
Hangi kelimelerle anlatsam filmi bilemedim, üstteki birkaç yorumu görünce de acaba ben farklı bir film mi izledim dedim, film tecavüzü ve şiddeti normalleştirmiyor tam aksine o zamanlarda yaşanan olaylara değinmiş eğer amaç tecavüz ile dikkat çekmek olsaydı sahne orada kesilmez uzun uzun çığlıklar eşliğinde izlerdiniz, tüm bunları kenara koyduğumuzda ben İsmail’in oyunculuğuna hayran kaldım, Yusuf’u öyle çok sevdim öyle bir benimsetti ki acısı masumiyeti tüm salonu ağlattı, Ebru Şahin de benim için sürpriz oldu, Menekşe’yi başkası mı oynasaymış dedim ama beni utandırdı, o kadar az konuşarak o naif, çekingen karakteri öyle güzel hissettirdi ki çok sevdim Menekşe’yi hatta hikayesine biraz daha tanık olmak isterdim, Menekşe ile Yusuf’un aşkı bugüne kadar izlediğim en güzel aşk hikayesiydi, mutlulukları bile beni ağlattı, sonu önceden tüyolar verilmesine rağmen şaşırttı beni, mutlaka gidin izleyin, pişman olmayacaksınız...