Zengo
1,3

Osman Korkmaz
Osman Korkmaz

5 Eylül 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim (zorla izleyebildiğim) Recep İvedik ve Deliha çakması, başından sonuna kadar kafa kazıyan ve sinir bozan film. Tam bir hayal kırıklığı...!
Yazık Yasemin gerçekten yazık.
Sakın izleyip Yaseminden ve sinemadan soğumayın. 
Emel Ketenci
Emel Ketenci

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Ya vasatında vasatı leş gibi bir film izlemek isterseniz kulak tıkacı takın şahsen ben yaseminin barışlarına 20 dk dayanabildim
Aybüke Karataşoğlu
Aybüke Karataşoğlu

3 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Başrolün sesi tüm film boyunca kulağınızı tırmalayacak ve miğdenizde hafif bir bulantı oluşmasına sebep olacak. Konu ve hikaye absürt kelimesine 7. Bir boyut kazandırmış durumda. Filmdeki gizemi asla çözemiyorsunuz . Yani daha doğrusu filmin nasıl bir kitleye hitap ettiği tamamen muamma. Filmin bir kaç artısı ve size kattığı manevi artılar söz konusu. Öncelikle film zevkiniz ve mevcut zeka durumunuza şükretmenizi sağlıyor. En büyük artısı ise filmin bitmesi için dua ederken yaratıcınıza çok büyük yakınlık sağlıyorsunuz.
Tugba Soysal
Tugba Soysal

2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Gereksiz hemde nasıl gereksiz, öylesine BERBAT!!!
Mustafa Erkan KENANOĞLU
Mustafa Erkan KENANOĞLU

2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten beklenmedik şekilde kötü bir senaryo ve oyunculuk sadece bağırıp çağırma komik sahne sayısı 3 ten fazla değil yazık etmişler emeklere.
ersin91685
ersin91685

2 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Sadece 5 dakika dayanabildiğim iğrenç ötesi film. Sahan Gökbakar imzası olmasınada hiç şaşırmadım açıkcası
Cem H. Gündüz
Cem H. Gündüz

1 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Komik sayılır gidip izlenebilir,ama Şahan karakteri öldürmüş
Mert H
Mert H

1 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Seyirciye ne hissettirmek istediğini bilmeyen bir film. Bir bilim kurgu ya da fantastik film olmamasına rağmen içerisinde çok fazla kopukluk ve mantık hatası var. Çok boş vaktiniz varsa izleyebilirsiniz. Kötü, olmamış maalesef.
Sevda Kuşu
Sevda Kuşu

31 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Önünüze geleni oyuncu diye çıkarırsanız olacağı bu. Kayhan filmi ile kapışır iğrençlikte artık kaliteli türk filmi de kalmadı
Ebru Y.
Ebru Y.

31 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim gerçekten en kotu filmdi... Yasemin ne olur Instagram fenomeni olmaya devam et.. hayatımdan 2 saat calindi
Hilal Akkoç
Hilal Akkoç

30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Netflixe geldiğin i duyunca izledik sadece 12 yaşındaki oğlum güldü eşim ve ben birbirimize baktık sürekli bu ne ya der gibi gerçekten çok kötüydü üzgünüm zengo daha iyilerini bekliyoruz bu olmamış
Hd Music
Hd Music

30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
BEN hayatımda böyle komik olmayıpda komedi denilen bir film izlemesim 20 dakikada kapatıp 3 kere iZlediğim Naim filmini açtim lütfen yapmayın tayt giymenin neresi komik gerçekten rezalet bir sitede 2 küsür puan almış bence 10/0.1 olması gerek
EDkardeşler atak
EDkardeşler atak

30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Emek var o kadar anlmasiz sahneler ki bu dziyi kendileri izlediler mi ? You tube videolarını atsa daha cok izlenirdi.çok büyük Hayal Kırıklığıne umutlarla açtımne yazık kibir tanesi hariç hiçbir şeyini beğenmedim
Zehra Güneş
Zehra Güneş

30 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten herkes işini yapmalı olmamış  komik olmak hakaretler içermesi olmamali komiklik bu değil hayal kırıklığı oldu
Gökhan B
Gökhan B

29 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Yasemin sakallıoğlu sevdiğim bir oyuncu ama komedi filmi olarak izlemeye başladığım filmde komik bir tarafını göremeyince belki sonunda bir yere bağlanır güzel bir ders verir falan dedim ama yok zaman kaybı