Ön yargı ile girdiğim , film boyunca kahkaha atarak izledim.Espiriler tam kıvamın da , türk kültürünü yansıtmış.Deliha , recep ivedik filmleri gibi saçma klasik türk filmi sandım. Fakat Gupse Ozay gerçekten hakkını vermiş.Şaka gibi tekrar izleme isteğim var.
İzlediğim en güzel komedi filmi. Günümüz kadınlarının acınası halde sadece birbiriyle altın, sofra, like yarıştırmak olduğu gerçeğini trajikomik bir şekilde ele almış. Kesinlikle izlemelisiniz
Bir filme uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Hayatında benzer olaylar yaşanan biri için daha da komik olacaktır. Oyunculuklar çok iyiydi. Eşim zorla gelmişti benden daha çok güldü gözlerinden yaş gelene kadar:) ayı sahneleri iyiki çok değildi tek olumsuz söyleyeceğim o var. O da sanırım 2 sahneydi sıkmadı o yüzden. Tavsiye ederim eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere. Olumsuz yorumlara takılmayın zevkler tartışılmaz mutlaka beğenmeyen vardır ama o kadar abartacak kadar kötü asla değil
Film aşırı komik, çok beğendim ama tam onbeş dakika reklam izlemek zorunda olunca komedi filmini gergin bi şekilde izlemeye başladım. Reklamlar haricinde film çok güzeldi.
Açıkcası Gupse Özay’ın Görümce filmine nazaran daha az komik olacağını düşünerek gittim.Filmin ilk yarısında beğenmediğim hiç bir sahne olmadı.Sadece ayılı bir sahne ikincisinde zorlama gibi geldi.Fakat film o kadae güzeldi ki konu olarak çok yoğun olmasa da komedi yönüyle tamamen kapattı zaten arayı.İki kere filme gittim.Filme özellikle fazla izleyiciyle girmenizi tavsiye ederim.Herkes gülerken daha da güzel.Ellerine sağlık Gupse.Umarım bundan da iyi 2.filme diyorum
Gupse Özay'ı çok severim. Önceki filmlerini çok severek izlediğim için bu filminde vizyona girmesini dört gözle bekledim. Ama üzülerek söylüyorum ki beklenti min altında bir film oldu☹️ Çok kötü olduğunu söyleyemem, güldüğüm sahneleri de oldu fakat ben daha iyi bir film bekliyordum . Ailem ile gitmemişim iyi ki . Aile ile izlenilicek bir film değil çünkü.
Biz gülmekten yorulduk filmi izlerken. Ayrıca günümüzde evlilik, kutlamalar gibi konuların nasıl yorucu bir seviyeye geldiğini komiklikler eşliğinde anlatan güzel bir film olmuş. Toplumumuzun gerçekliklerini ortaya koymuşlar. Güzel bir filmdi.
Etlilerin savaşı gayet güzel bir film özellikle gupse özkay ın seni ben kaynana yaptım repliğine bayıldım Güzel eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere şiddetle tavsiye ederim