Eltilerin Savaşı
3,7

Esenavci123
Esenavci123

4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir dizi muhteşem beğendmmm harika tavsiye ederim herkese teşekkür ederim hepinize iyi seyirler dileriz spoiler:
Mahsun Azboy
Mahsun Azboy

6 Nisan 2020 tarihinde eklendi
harika olmuş bayıldım bu kadar beklemiyordum eltiler hiç anlaşamaz nedense ya hemde hiç komikler filim süper
Ali Coşkun Polat
Ali Coşkun Polat

26 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel hareketler bunlar 2 merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın napıyon merhaba nasılsın
Yaren Kara
Yaren Kara

18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Türk komedisi izlemeyi seven biri olmadığım için diğer yorumlar gibi espriler basit ve klasik gelmedi film boyunca kahkahalarla güldüm. Filmin ismine bakılınca zaten zeka seviyesi yüksek bir mizah bekleyemezsiniz.Kafa dağıtmak için uygun bir film.
Azranın Dünyası
Azranın Dünyası

21 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
İzleyemiyorum şuan gösterimde diyor izlemek istiyorum filmi ama sadece fragman gösteriliyor bu bir aldatmaca herhalde 
Sevil Tokmakçıo
Sevil Tokmakçıo

22 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Anca izleyeceğim umarım güzeldir ve film açılır.
Zaten gupse özay olduğunu için güzeldir diye tahmin ediyorum
Nazenin TasarımOrg
Nazenin TasarımOrg

7 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Hala ınternette yok para verip gidemeyen ler ıcın
Herkez ısırmalı bence ben fırtına bayıldım bu zorlu günlerde gelmek haruka olur bence
Hüseyin Hüvez
Hüseyin Hüvez

3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
bu filme güzel diyen zekasına hakaret etmiş olur film zaman kaybından başka bir şey değil yazık kaybettiğim 1.40 saate
Meral Ece
Meral Ece

18 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Dehşet ve harika bir filmdi süper aşırı komik. Başarıların devamını dilerim. Sinemada izledim yine çıksa yine izlerim param sonuna kadar helal olsun bu film olmuş
Feyza Goktekin
Feyza Goktekin

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
muhteşemdi ilk kez bir Türk komedisini kahkahalarla izledim sonuna kadar çok eğlencelioyuncuların mimikleri de inanılmazdı
Barış Çekiç
Barış Çekiç

2 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok güzel film bayıldım bidaha izlemek istiyorum gördüğüm en güzel filim di bu eltisiyle savaşıyo çok güzel ya bayıldım filme çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
Merve KY
Merve KY

2 Nisan 2021 tarihinde eklendi
Begenmedim fazla abartılı bazı sahneler gereksiz bazı sahneler yetersiz vs vs beğenmedim daha iyi olabilirdi biraz daha çalışmalısın gupse
E. Ctnts
E. Ctnts

12 Ağustos 2021 tarihinde eklendi
Hayatın içinde böyle tiplerin olduğu kesin. Hatta sade diye evinizin beğenilmediği evinizde pembe renklerin çiçek böceklerin olmamasının sorun edildiğide bir gerçek. Sadece biraz abartılmış ama senaryonun ortasından sonrasına inanamadım. Tüm bunlardan sonra o kız nasıl etkilendi o kadındanda tüm hayatını attı bir köşeye çocuk derdine düştü etti film bitti inanılmaz.
Zeynep Beren Vardar
Zeynep Beren Vardar

12 Ekim 2024 tarihinde eklendi
bok gibi bir film bizim ulke film cikartmasin lutfen  berbat bir film komedi anlayisiniz yok
ORHAN  SANDIKCI
ORHAN SANDIKCI

22 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Bazı yerlerinde sıkılsam da, yer yer güldüren sahneleriyle insanın yüzünde tebessüm bırakan orta düzey izlenebilir bir film. Eşinizle birlikte keyifle izleyebilirsiniz. Gupse Özay'ın performansını beğ