Eltilerin Savaşı
3,7

Yıldız Demir
Yıldız Demir

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Hayatiminda izledigim en bok film yazik verdigim paraya su yorumu bile yazmak icin iki saatir ugrasiyorum hesaplayin nasil bir nefret ettim flimden de sirf sizde paranizi ve vaktinizi bosa harcamayin
Ali Erkan
Ali Erkan

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmdeki espiriler çok sıradan, hikaye berbat, oyuncular sevdiğim oyuncular profesyoneller ama hikayet berbat tam bir zaman kaybı. Televizyonda bile izlemeye değmeyecek bir film.
zeus arthur
zeus arthur

4 Şubat 2020 tarihinde eklendi
ilk defa buraya yorum yazıyorum, Türk filmleri pek izlemem, eşimin zoruyla gittim, iş dönüşü yorgundum, dedim bari uyurum çaktırmadan.. Ama film öyle içine çekiyor ki sizi öyle sıcak ve öyle samimi ki gözümü kırpmadan izledim. Başta sultan karakteri çok gıcık olmaya başladı biraz abarttı ama karşısındaki eltisi de bir okadar sevimliydi, bence merve dizdar çok iyi bir oyuncu seçimi olmuş, sevimliliğiyle filme değer katmış. Olumsuz yorumları kesinlikle ART NİYETLİ görüyorum, hiç aldırış etmeyin kesinlikle izleyin bu filmi. Recep ivedik 6 gibi saçma sapan filmlerin yanında bu film kusursuz kalır. selamın aleyküm diye bir sahne var kocasının verdiği tepkiye ağladım gülmekten.. tekrar söylüyorum merve dizdar çok başarılı olmuş.
Şafak K.
Şafak K.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Süper filmdi. Bugün izledim. Özellikle ilk yarıda gülmekten öldüm  çok iyiydi. Gupse özayin emeğine değmiş  uraz a bayılıyoruz zaten. O da harikaydı.
Koray T.
Koray T.

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim gupse özay hayranı değildim biraz yapmacık geliyordu ama bence bu efsane bi film bazı sahnelerde sinama salonu yıkıldı resmen :) birisi gel izleyelim derse tekrar gidebilirim. Ufak tefek saçma yerleri vardı mesela oyuncak ayı ve parkta dalga geçilme sahneleri çok basitti. 2. filmi heycanla bekliyorum umarım sadece gişe için çekilen kötü bir film izlemeyiz.
Mehmet Uysal
Mehmet Uysal

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Vakit kaybetmeyin çok sıradan bir fince bayat eskiler var.
Tavla veya okey oynayın daha eglenceli vakit geçirdiniz.
Elif Cantürk
Elif Cantürk

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Güzel ve gayet yerinde göndermelerle ve önermelerle dolu, çoğu sahnesinde salonca kahkaha attığımız, oyunculukların cuk oturduğu ve başarılı olduğu, gerçek ve cidden samimi bir film olmuş. Gupse'nin oyunculuğunu zaten beğeniyordum ama burada bir ayrıydı elti olmak için doğmuş resmen mübarek :D Gidin, güzelce gülün eğlenin azıcık kafa dağıtıp çıkın. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık!
Murat D.
Murat D.

4 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Süper süper kutlarım müthişti bravo ellenrinize kollarınıza beyninize sağlık ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Ömer Kara
Ömer Kara

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

20 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok sıkıcı, basit bir film, arkadaşın komedi filmi istemesi sebebiyle gittim, hayatımın en saçma iki saatini geçirdim. Bu Gupse Özay mıdır nedir sinemadan uzak tutun onu. Sinema sanatına hakaret derecesinde kötü filmler yapıyor. Evlerden ırak :/
yusufcan k
yusufcan k

3 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Cok komik Bi filmdi. Gitmenizi tavsiye ederim. Oyunculuklar mükemmeldi. 1.uarısı cok kısa geldi bize
Ahmet Fatih Cengiz
Ahmet Fatih Cengiz

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi ara ara sıktı ama yinede güldürdü beni gerçekten uraz kaygılaroğlu oyunculuğunu yine göstermiş hele gupse özay.izlenmesi gereken bir film
Kübra Girit
Kübra Girit

31 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Tüm salon gülmekten bir hal olduk. Gupse hanımın kalemini seven herkes izlemeli. Çok başarılı. Herkesin emeğine sağlık!
E.A.
E.A.

3 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film gerçekten de aralıksız 1,5 saat gülmek istiyorum ama elimde elle tutuur bir önerme de olun diyenler için harika. Tamamı dolu bir salonda herkesin kahkahalarla izlediği bir film oldu benim ve arkadaşlarım için, açıkcası Gupse Özay'a özellikle Görümce filmi ile hayran olmuş biri olarak beni fazlası ile tatmin etti, zira dışardan bakıldığında boş veya sıradanmış gibi görülen her bir cümlenin hep bir alt metni göndermesi vardı iki filmde de. Kesinlikle izlenmeli.
Eyşan Vardar
Eyşan Vardar

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gayet güzel çook keyifli bir film. Çok başarılı bir yapım. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Tüm salon kahkaha içindeydi
Cahit Çelik Görkey
Cahit Çelik Görkey

6 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en komik film. Bir ara gülmekten gözlerimden yaş geldi sahneyi bile kaçırdım. Mutlaka sinemada izleyin. Çok eğlenceli bir gün geçirmiş olacaksınız emin olun.