Eltilerin Savaşı
3,7

Hale KBK #
Hale KBK #

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Gerçekten efsane olmuş, uzun zamandır izlediğim en iyi komediydi. Gerçekten çok güldük. Hatta hala gülüyorum
Areliko'nun Dünyası
Areliko'nun Dünyası

8 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filme çok da, ihtimal vermeden gittim, maksat sosyalleşmekti, fakat umulmadık şekilde kendimi filme kaptırmış buldum. Karnım, başım ve çene kaslarım ağrı içinde kaldı gülmekten. Gülerken sıradaki espriyi kaçırma korkusu da oldu tabi. ;) eğlenip hoş bir 2 saat geçirmek isteyen mutlaka gitsin.
Bayram Alev
Bayram Alev

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Sinemaya gidilip izlenecek yeterlilikte bir filim değil. 4 kişi gittik. Verdiğimiz paraya yazık oldu.
Esracvhrg
Esracvhrg

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Güldürmeyen komedi diyebiliriz. Hatta bir ara gerildigimi hissettim. Daha iyisi olabilirdi diye düşünüyorum
Şule Öztürk
Şule Öztürk

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Giden 2 saatime acıdım kalite 0 konu 0 amaç 0 sonuç 0 Yorum yapmayı bıle hak etmiyor o kadar basit
Ilknur K
Ilknur K

4 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Füsun Demirel detayı hiç iyi olmamış. Pkk yanlısı birisini beyazperde de görmek istemiyoruz. O'nun dışında film gayet eğlenceli. Abartılarla da dolu ama olsun o da işin espirisi.
Mert H
Mert H

5 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Ortalamanın üstünde fakat çok eleştirilen bir film. Komedi konusunda her şeye güldüğümüz ve gişe yaptırdığımız için yüzüne bakılmayacak filmlerin devamı gelse de bu film onlardan değil. Ortalamanın üzerinde ibaresi Türk komedi filmi olmasından kaynaklanıyor aslında. Bu tarz bir yabancı film olsaydı yüzüne bakmazdık. Ancak yine de Gupse Özay, ortaya güzel bir şeyler koymuş demek yanlış olmaz.
Aykut A
Aykut A

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film gayet eglenceli.Hatta kahkahayi bastim bazi sahnelerde.Salonda gayet doluydu.Filme ilgi iyi.Gupse Ozay filmde eltisine o kadar acimasiz davraniyor ki.Filmin yarisina kadar nefret ettim Gupse Ozaydan.Ferit Aktugu cok basarili buldum.Mimikleriyle cok guldurdu.Netice itibariyle cok komik degil.Fakat eglenceli.Kafanizi dagitabilirsiniz.Filme 10 uzerinden 7 veriyorum.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

12 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
Zeynep Erkal Ertaş
Zeynep Erkal Ertaş

3 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel olmuş. ..hepsi iyiydi ama bu en iyisi olmuş. Hepinizin emeğine sağlık. Ailecek çok güldük. Oyunculuklar süperdi.
Tugba A
Tugba A

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kahkalarla güldüm diyemem ama genel olarak eğlenceli bir film,Gupse Özay karakterini güzel gözlemlemiş tam bir elti olmuş.Eğlencelik,izlenebilir bir film.
Merve Betül Salgın
Merve Betül Salgın

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok beğendim ben biz baya baya güldük eşimle gidilip gülünür şu sıra daha komiği yok gupsenin bu filmi en güzeli bence
Altikardesceylin
Altikardesceylin

çok güzell 
Kürşad Kayayurt
Kürşad Kayayurt

2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş teredutle girdik ama girdiğimize değdi yerinde komedi çok güldük son yıllarda izlediğim en iyi 5 filmden biri
Sinem Karagülle Tunca
Sinem Karagülle Tunca

3 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Eşimle gidip sonrasında dahi aklımıza gelen sahnelerle bolca güldüğümüz bir filmdi kesinlikle tavsiye ederim ♥️♥️♥️