Bilge Aras
4 Mart 2020 tarihinde eklendi
Filmi izlerken cok sıkıldım. ayrica hic komik sahnesi de yok insani bayiyor o kadar para verdim bari izliyeyim sonuna kadar diosun tvde ciksaydi kanal degistirirdim. Hem param hem vaktim cop oldu resmn. Ben begenemedim
Böyle berbat komedi filmi olamaz. Hangi sahnesi komik....! Zaman kaybı resmen. Türk filmlerini bu kadar basitleştirdinz ya bravo. Zamanıma da verdiğim paraya da değmez.
Beklentimin altında bir film. Bir kaç sahne dışında gülmedim. Ama bu film yokluğunda izlenebilir. Gittiğinize pişman olmazsınız ama kahkaha da atmazsınız.
bence gayet güzel bi filmdi.çok çok güldürmedi ama hiç sıkmadı. aslında komikti ama kahka atılacak bi film değildi. ama herkese tavsiye ederim.süper bi film
Film gayet eğlenceli sıkmadan izletiyor kendini kesinlikle izlenebilir güzel vakit geçirebileceğiniz bir film. Salondaki herkes kahkaha atıyor sonra gelip burada kötü yorum yapanlar oluyor 臘♀️