Eltilerin Savaşı
3,7

Bogaç Durmaz
Bogaç Durmaz

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Fragman bir harika turk sinemasi adina izlenesi film gupse son zamanlarin en başarilikomedi iyuncusu
ruhi çanka
ruhi çanka

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film sevdim gerçekten süpeeeeeeermişş yaaaa vallahaaaaaa beeeeeeeeen beyendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Ahmet Üneş
Ahmet Üneş

16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Super bir film harika 珞 dyvxdtubnjkocfyvvcx tavsiye ederim spoiler:
spoiler:
spoiler:
Sarpani Ajans
Sarpani Ajans

17 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
5,0 2 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmus Tavsiye ediyorum herkese Bazı sahnelerde ben dahi guldum çunku kolay kolay gulemem Hiç sıkılmadım en onemlısı de çok samimi bence.. keske interette bulabilsek
Kemal Clk
Kemal Clk

18 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
üyeliği yaptırıyorsunuz film açılmıyor herşey üyelikmi arkadaş insanları kandırmayın ya.............................................................
Suat Sönmez
Suat Sönmez

27 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
G ü z e l b i r f i l m o l m u ş e m e ğ i g e ç e n h e r k e s e t e ş e k ü r l e r i m i s u n u y o r u m i z l e m e k i ç i n a ç m ı ş b u l u n m a k t a y ı m
Mehmet Sercan Dönertaş
Mehmet Sercan Dönertaş

29 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
başarılıve keyifli kadro güzel izlemesi keyifli..............................................................
Açelya Tamer
Açelya Tamer

31 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Malsiniz film yok nerde film ben bulamadim bide uye oldum allah belanizi versin bu ne ya hani nerde film bi ben mi zor buldum ya aciyom aciyom fragman cikiyo biktim sizden her filmde bu sorunu yasiyom ya duzeltin yada film nerden aciliyo soyleyin
Bekir Bulam
Bekir Bulam

1 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Süper bir film gerçekten çok güzel bir film bayıldım hakikatten müthiş bu film gerçekten burada beyaz perde de bulabilirsiniz
Yeliz Yıldız Daştan
Yeliz Yıldız Daştan

3 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Film berbat otesiydi bence. Gülme ümidi ile kaç aydır televizyona gelmesini bekledim. Koronadan dolayı sinemaya gitmek istemedim . Allah'tan görmemişim. Para ve zaman israfı resmen filmi yarısında kapattım. Komedi diye bize aşalamali küçük düşürmeli sahneler izlettiriyorlar. 10 üzerinden 2 ancak alır !! Gupse Özbay, Uraz kaygIlaroglu gerçekten beğenerek takip ettiğim oyuncular. Ama bu film hiç olmamış.
Hasan Ayhan Lale
Hasan Ayhan Lale

6 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Berbat bir film bunu yazanin IQ seviyesinindan şüpheliyim iğrenç 50 kelimeyi bile dolduracak birsey yok filmde
Perihan Turan Bıçakcı
Perihan Turan Bıçakcı

23 Temmuz 2020 tarihinde eklendi
Gayet komikti.Rahatlatıcı iyi zaman geçirmek için uygun.gülmek kahkaha atmak istiyorsanız izleyin.böyle filmler rahatlatır ve stresten uzaklaştırır.zaten benim aradığımda bu.
Özkan Rukiye Mülkiye
Özkan Rukiye Mülkiye

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film eltilerin çekişmesi çok komik kardeşlerde onlara uyunca traji komik bir hal alıyor
Mehmet çınar
Mehmet çınar

4 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Gerçek ten kötü olmuş boşuna zaman fazla abartı olmamış yani. İzlemeyin boşuna bence para ve zaman kaybı
Tunahan Güler
Tunahan Güler

1 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Çok kötü yorumlarına kanmayın. Komik sahneleri var.. Görümce benzeri bir film. Vaktiniz varsa izleyin.