Eltilerin Savaşı
3,7

Şükrü A.
Şükrü A.

1 Şubat 2020 tarihinde eklendi
' Görümce ' filminden sonra ' Eltilerin Savaşı' serisiyle devam eden senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı iki elti arasındaki bitmek bilmeyen rekabeti konu alan film zaman zaman abartılı olsa da başta Gupse Özay olmak üzere oyuncuların başarılı oyunları sayesinde güldürmeyi başarıyor ve her filmi kendi kategorisinde değerlendirmek gerekirse şu anda vizyonda olan komedi türü daha iyi bir film yok,herhalde bundan sonraki komedi filmi konusunun 'Kaynanalar' ile ilgili olabileceğini tahmin ediyorum :)))
zeus arthur
zeus arthur

4 Şubat 2020 tarihinde eklendi
ilk defa buraya yorum yazıyorum, Türk filmleri pek izlemem, eşimin zoruyla gittim, iş dönüşü yorgundum, dedim bari uyurum çaktırmadan.. Ama film öyle içine çekiyor ki sizi öyle sıcak ve öyle samimi ki gözümü kırpmadan izledim. Başta sultan karakteri çok gıcık olmaya başladı biraz abarttı ama karşısındaki eltisi de bir okadar sevimliydi, bence merve dizdar çok iyi bir oyuncu seçimi olmuş, sevimliliğiyle filme değer katmış. Olumsuz yorumları kesinlikle ART NİYETLİ görüyorum, hiç aldırış etmeyin kesinlikle izleyin bu filmi. Recep ivedik 6 gibi saçma sapan filmlerin yanında bu film kusursuz kalır. selamın aleyküm diye bir sahne var kocasının verdiği tepkiye ağladım gülmekten.. tekrar söylüyorum merve dizdar çok başarılı olmuş.
Koray T.
Koray T.

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim gupse özay hayranı değildim biraz yapmacık geliyordu ama bence bu efsane bi film bazı sahnelerde sinama salonu yıkıldı resmen :) birisi gel izleyelim derse tekrar gidebilirim. Ufak tefek saçma yerleri vardı mesela oyuncak ayı ve parkta dalga geçilme sahneleri çok basitti. 2. filmi heycanla bekliyorum umarım sadece gişe için çekilen kötü bir film izlemeyiz.
Aykut A
Aykut A

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film gayet eglenceli.Hatta kahkahayi bastim bazi sahnelerde.Salonda gayet doluydu.Filme ilgi iyi.Gupse Ozay filmde eltisine o kadar acimasiz davraniyor ki.Filmin yarisina kadar nefret ettim Gupse Ozaydan.Ferit Aktugu cok basarili buldum.Mimikleriyle cok guldurdu.Netice itibariyle cok komik degil.Fakat eglenceli.Kafanizi dagitabilirsiniz.Filme 10 uzerinden 7 veriyorum.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

12 Ağustos 2022 tarihinde eklendi
çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
Gonul Ozaydin
Gonul Ozaydin

5 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Daha fragmanlarını izlerken koptuk gülmekten. Evet hepimizin yaşamından kesitler. Hiç daha önce değinilmiş bir bakış açısı ve farkındalık. Emeğe sonsuz saygı özlemiştik güleceğimiz filmleri...
Cemo Ozan
Cemo Ozan

4 Şubat 2020 tarihinde eklendi
spoiler: Bazı kadınların Aptallık seviyesine ulaşan davranışlarını çok iyi işlemiş Komik miydi? bi doz daha olabilirdi. Yer yer güldüm 10/7.5 diyebilirim
SensizOlmaz
SensizOlmaz

17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok komik değil ama çok eğlenceli bir film.Bence verdiğiniz parayı kesinlikle helal edeceksiniz.Oyunculuklar zaten muazzam diyebilirim.
Serdar77
Serdar77

22 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Keyifle izledim. Komik sahneleri çoktu, güzel vakit geçirdik, tavsiye ediyorum, soğuk kış günü sinema iyi oluyor
Beyza Yıldız
Beyza Yıldız

10 Mart 2020 tarihinde eklendi
İki defa izledim ikisinde de kahkahalara boğuldum gerçekten süper bir film. Ailelerin hep birlikte izleyebileceği, bugünki toplumumuzu yansıtan bir film. Dileyen dilediği dersi çıkarabilir filmden. İyi seyirler
Talha Muhammed
Talha Muhammed

13 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Epe güldürdü, ama hep ayni konu. Bir apartman mahalle ıcınde gectı . Biraz sıkıldım ne zaman bıtecek acaba dıye saatin dolmasını bekledim.
Bogaç Durmaz
Bogaç Durmaz

12 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Fragman bir harika turk sinemasi adina izlenesi film gupse son zamanlarin en başarilikomedi iyuncusu
Ahmet Üneş
Ahmet Üneş

16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Super bir film harika 珞 dyvxdtubnjkocfyvvcx tavsiye ederim spoiler:
spoiler:
spoiler:
Mehmet Sercan Dönertaş
Mehmet Sercan Dönertaş

29 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
başarılıve keyifli kadro güzel izlemesi keyifli..............................................................
Özkan Rukiye Mülkiye
Özkan Rukiye Mülkiye

4 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Çok eğlenceli bir film eltilerin çekişmesi çok komik kardeşlerde onlara uyunca traji komik bir hal alıyor