Çok güzel bir film olmus Tavsiye ediyorum herkese Bazı sahnelerde ben dahi guldum çunku kolay kolay gulemem Hiç sıkılmadım en onemlısı de çok samimi bence..
Süper filmdi. Bugün izledim. Özellikle ilk yarıda gülmekten öldüm çok iyiydi. Gupse özayin emeğine değmiş uraz a bayılıyoruz zaten. O da harikaydı.
Güzel ve gayet yerinde göndermelerle ve önermelerle dolu, çoğu sahnesinde salonca kahkaha attığımız, oyunculukların cuk oturduğu ve başarılı olduğu, gerçek ve cidden samimi bir film olmuş. Gupse'nin oyunculuğunu zaten beğeniyordum ama burada bir ayrıydı elti olmak için doğmuş resmen mübarek :D Gidin, güzelce gülün eğlenin azıcık kafa dağıtıp çıkın. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık!
Çok güzel bir filmdi ara ara sıktı ama yinede güldürdü beni gerçekten uraz kaygılaroğlu oyunculuğunu yine göstermiş hele gupse özay.izlenmesi gereken bir film
Film gerçekten de aralıksız 1,5 saat gülmek istiyorum ama elimde elle tutuur bir önerme de olun diyenler için harika. Tamamı dolu bir salonda herkesin kahkahalarla izlediği bir film oldu benim ve arkadaşlarım için, açıkcası Gupse Özay'a özellikle Görümce filmi ile hayran olmuş biri olarak beni fazlası ile tatmin etti, zira dışardan bakıldığında boş veya sıradanmış gibi görülen her bir cümlenin hep bir alt metni göndermesi vardı iki filmde de. Kesinlikle izlenmeli.
Son zamanlarda izlediğim en komik film. Bir ara gülmekten gözlerimden yaş geldi sahneyi bile kaçırdım. Mutlaka sinemada izleyin. Çok eğlenceli bir gün geçirmiş olacaksınız emin olun.
Filme çok da, ihtimal vermeden gittim, maksat sosyalleşmekti, fakat umulmadık şekilde kendimi filme kaptırmış buldum. Karnım, başım ve çene kaslarım ağrı içinde kaldı gülmekten. Gülerken sıradaki espriyi kaçırma korkusu da oldu tabi. ;) eğlenip hoş bir 2 saat geçirmek isteyen mutlaka gitsin.