Ilknur K
1.258 değerlendirmeler
4 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Füsun Demirel detayı hiç iyi olmamış. Pkk yanlısı birisini beyazperde de görmek istemiyoruz. O'nun dışında film gayet eğlenceli. Abartılarla da dolu ama olsun o da işin espirisi.
Ortalamanın üstünde fakat çok eleştirilen bir film. Komedi konusunda her şeye güldüğümüz ve gişe yaptırdığımız için yüzüne bakılmayacak filmlerin devamı gelse de bu film onlardan değil. Ortalamanın üzerinde ibaresi Türk komedi filmi olmasından kaynaklanıyor aslında. Bu tarz bir yabancı film olsaydı yüzüne bakmazdık. Ancak yine de Gupse Özay, ortaya güzel bir şeyler koymuş demek yanlış olmaz.
çok basit konu ama seyrettiriyor ya. Anlaşamayan eltiler hikayesi. Sürükleyicilk başarılı. Bir solukta izlenisi eğlendirici türk komedisi. Çereslik tabi. Oyunculuklarda gayet başarılı.
' Görümce ' filminden sonra ' Eltilerin Savaşı' serisiyle devam eden senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı iki elti arasındaki bitmek bilmeyen rekabeti konu alan film zaman zaman abartılı olsa da başta Gupse Özay olmak üzere oyuncuların başarılı oyunları sayesinde güldürmeyi başarıyor ve her filmi kendi kategorisinde değerlendirmek gerekirse şu anda vizyonda olan komedi türü daha iyi bir film yok,herhalde bundan sonraki komedi filmi konusunun 'Kaynanalar' ile ilgili olabileceğini tahmin ediyorum :)))
Çok güzel bir film olmus Tavsiye ediyorum herkese Bazı sahnelerde ben dahi guldum çunku kolay kolay gulemem Hiç sıkılmadım en onemlısı de çok samimi bence..
Kahkalarla güldüm diyemem ama genel olarak eğlenceli bir film,Gupse Özay karakterini güzel gözlemlemiş tam bir elti olmuş.Eğlencelik,izlenebilir bir film.
Ev hanımlarını rencide eden hatta salak diyebilecek kadar ileri giden rollerle sulu şakalarla dolu bir film. Zaman katili bir senaryo! Gülse Birsel’in olmadığı bir filmden komedi filmi olmuyor maalesef filmi uzatmak için boş boş sahnelerle dolu gelin kaynana elti üçlemesi ile ne bekliyorsanız o işte hiç yaratıcılık yok oturup 1 saatte yazılmış 1 günde çekilmiş hiç para harcanmamış belli. Türk toplumuna bu kadarı yeter dediler heralde
Film gayet eglenceli.Hatta kahkahayi bastim bazi sahnelerde.Salonda gayet doluydu.Filme ilgi iyi.Gupse Ozay filmde eltisine o kadar acimasiz davraniyor ki.Filmin yarisina kadar nefret ettim Gupse Ozaydan.Ferit Aktugu cok basarili buldum.Mimikleriyle cok guldurdu.Netice itibariyle cok komik degil.Fakat eglenceli.Kafanizi dagitabilirsiniz.Filme 10 uzerinden 7 veriyorum.
ilk defa buraya yorum yazıyorum, Türk filmleri pek izlemem, eşimin zoruyla gittim, iş dönüşü yorgundum, dedim bari uyurum çaktırmadan.. Ama film öyle içine çekiyor ki sizi öyle sıcak ve öyle samimi ki gözümü kırpmadan izledim. Başta sultan karakteri çok gıcık olmaya başladı biraz abarttı ama karşısındaki eltisi de bir okadar sevimliydi, bence merve dizdar çok iyi bir oyuncu seçimi olmuş, sevimliliğiyle filme değer katmış. Olumsuz yorumları kesinlikle ART NİYETLİ görüyorum, hiç aldırış etmeyin kesinlikle izleyin bu filmi. Recep ivedik 6 gibi saçma sapan filmlerin yanında bu film kusursuz kalır. selamın aleyküm diye bir sahne var kocasının verdiği tepkiye ağladım gülmekten.. tekrar söylüyorum merve dizdar çok başarılı olmuş.
Süper filmdi. Bugün izledim. Özellikle ilk yarıda gülmekten öldüm çok iyiydi. Gupse özayin emeğine değmiş uraz a bayılıyoruz zaten. O da harikaydı.
Çok sıkıcı, basit bir film, arkadaşın komedi filmi istemesi sebebiyle gittim, hayatımın en saçma iki saatini geçirdim. Bu Gupse Özay mıdır nedir sinemadan uzak tutun onu. Sinema sanatına hakaret derecesinde kötü filmler yapıyor. Evlerden ırak :/
Filmi izlerken yüzünüzde hafif bir tebessümle izliyorsunuz güldürüyor ancak patlama noktaları çok az denilebilir fakat şu zamanda komediye aç bir sinema sektörümüzün olduğunu düşünürsek gerçekten başarılı diyebilirim,ilkde izlerken bir süre sonra baydı çünkü artık bir konu bütünlüğü değil de sonuna bağlamak için yapılan 2 3 sahneler vardı bu da sonunu az çok belli ettiriyordu,belki amacı buydu fakat olmasaydı daha güzel bir tepkiyle karşılaşıyor olabilirdik Filmde diğer fark ettiğim konu ise günümüz sosyal medyasının kullanımıydı gerçek anlamda güldürücü ve kendi hayatımızı göz önüne koyarak düşündürücüydü. Tabiki sosyal medyadan sonra toplumda gösterilen sınıflar ve saçma sapan inanışları da unutmamışlar, çok başarılı bir eleştiri ve güldürme unsuru elde etti film için. Gubse Özayı tebrik ederim ve 2. Filme de göz kırparım umarım daha güzel daha çok düşündürücü filmler gelir.