Gönül, at yarışlarına meraklı olan genç bir kadındır. Rakibi Cemil'e yarışlarda yenilen Gönül, yeni bir at alma arayışına girer. Necdet adında bir çiftlik sahibinden at almak isteyen Gönül, beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Necdet, herkese at satmadığını sadece istediği kişilere at satabildiğini söyler. Ne olursa olsun istediği atı almayı kafasına koyan Gönül, Necdet'i ikna edebilmek için çiftliğe doğru yola koyulur. Necdet de bu sırada Gönül'e bir oyun oynamak için plan yapar.
spoiler:
1960 lı yıllar. 60 yıl öncesi. Siyah beyaz filmler. Toz pembe hayatlar. Tatlı hikayeler. Politik olarak veya toplumsal mesaj veren filmlerden değil. Yine de seyrediyorum :)
ayhan ışık ı bayağıdır seyretmiyordum.
Hulusi nin sesi olmamış. Alıştığımız o ses değil.
Bursa olarak bahsediliyor filmdek yer. Şu an oralar eminim böyle ağaçlık değildir.
Sözde eşkıyalar kovalayınca, turkan annesini ...
Devamını oku
Devamını oku
Ülke
Türkiye
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
1962
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
Türkçe
Görüntü formatı
-
Renk
Siyah beyaz
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 1962, En iyi film: Dramatik komedi, {Genre} türündeki en iyi filmler : 1962.