Güzelliğin Portresi
3,8

amarcord
amarcord

17 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Benzerini yıllarca Hollywood filmlerin de izledik. Teknik olarak film iyi iş çıkartıyor. Ama Türk filmi olunca inandırıcı olamıyor.
Diren Kadir
Diren Kadir

16 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
türk gerilim filmi yapmaktan ya vaz geçilsin yada gerçekten prodüksüyonun hakkını veren sağlam senaryolu filmler yapılsın...film başladığında '' Vaaaay güzel galiba '' dediğime pişmanın ,sıkıcı ucuz , vasat .daha yarısına gelmeden sonunu tahmin etmek çok basit denklem...çocuk oyuncu kıtlığımı var yoksa hamili yakınımdır tarzındamı seçilmiş.bağzı sahnelerde sinirden gülmemek için mutfağa kaçtım yada sıçtım.siz de sıçmayın
Louisiana Woman
Louisiana Woman

9 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Öncelikle Burçin Terzioğlu ve Melisa Şenolsun'un mükemmel oyunculuklarını tebrik ederek başlamak istiyorum.Dunya sinemalarının takipçisi ve korku filmlerinin %95'ini seyretmis bir izleyici olarak bu filmin kategorisinin yanlış olduğu kanaatindeyim.Zira gizem/dram kategorisine daha çok uymakta.Filmin görüntüleri oldukça başarılı ve genelde cinli,perili din üzerine korku filmleri çıkaran Türk korku sineması adına yeni bir devir başlatabilecek tarzda.Ancak film gereğinden fazla uzun ve hikaye oldukça yavaş ilerliyor.Sahnelerin arkasına yerleştirilen müziklerin sahnelerle alakası olmaması bir gerilim sahnesini dram sahnesine çeviriyor ve heyecan yaşamak üzere açtığınız filmi hayal kırıklığıyla kapatıyorsunuz.Rahatsiz eden bir diğer şey ise senaristlerin akıllarına gelen her fikri yazmış olmaları.Filmin ilk 10 dakikasındaki başarı senaristlerin "e bunu da yazalım,aaa o aslında şöyleymiş de o yüzden böyle olmus,şu da aslında buymuş" tarzı sonu gelmek bilmeyen twistler ile telef olmuş.Hepi topu 2 tane(evet saydim) korku unsuru içeren bu "korku filmi" ne yazık ki beklentilerimi karsilamayadı.Bana Uzak doğu sinemasından "Resimdeki Hayalet" filmini hatırlattığını ve o filmi de aynı heyecanla açıp hayal kırıklığıyla kapattığımı söylemeden edemeyeceğim.Umarim üzerine eklenerek ve dram dizileri kafasından çıkarak korku filmi sinemasını geliştirebiliriz.Saglikla kalın...