selma-tezer
15 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Edward Makaseller güzel bir film,fakat mutlaka izlenmeli mi orası tartısılır.Bana kalırsa Johnny Depp yada Tim Burton hayranıysanız mutlaka izleyin.Çünkü Johnny Depp in performansı görülmeye deger.
90 ların en etkileyici duygusal filmlerinden biri. tim burtonın hayalgücünü, sinema zekasını ve görsel imge yeteneğini konuşturduğu başyapıt. kelimeler kifayetsiz kalıyor bu sanat eserini anlatmaya, kesinlikle izlenmeli ..
Tim Burton ve Johnny Depp ikilisinden harika bir başyapıt!
Farkettiyseniz film çok dar bir alanda geçiyor aslında. Özellikle senaryo harika. Müzikler büyüleyici! Edward karakterine hayran kaldım. O şapşalca yürüyüşü, makas elleriyle yaptığı sanat eserleri, saflığı ve çaresizliğiyle yeri gelince insanı güldürüyor, yeri gelince hüzünlendiriyor.
tv’de izlemişdim, çok başarılı bir film... tim burton ve jonny deep zaten 2’sinin ismi bilem yetiyorki,seneryo,kurgu çok başarılı....kesinlikle sıkılmadan izlenecek,sürükleyeci ve etkilyecei bir film şahsımca.. saygılarımla
çok sevimli bir film afişinden dolayı korku filmi gibi duruyor(fredynin kabusu :)) ama fantastik bir film tim burton j. depple hep güzel iler çıkarmış bu da onlardan biri
jonny deep tam bir binbir surat. o ifadesizliği nasıl da güzel taşımış üzerinde... senaryo harika, tim burton yine hayalleriyle şekillendiriyor özgün tavrını, bu özgünlüğüyle kendinden sonrakilere örnek olacak bir tarz yaratmıştır tim burton bence. işte işin içine biraz hayalgücü katılarak neleer yapılabileceği... karın nasıl yağdığını bilimsel açıklamasından uzaklaşarak, hayalgücünüzle yorumlayarak düşünürseniz eğer binlerce fikir çıkar ortaya.. işte tim burton bu fikirlere korkmadan vücut kazandıran bir sinemacı.. bufilm fantastik tarzda izleyebileceğiniz en iyi filmlerden..
Tim Burton'dan yine yalnız, gizemli ve içe kapanık bi karakter tiplemesi..Burton'ın yarattığı ilginç hayal dünyasının yanında, irdelediği toplumsal yapı ve Depp'in muhteşem masumane performansı filmi çekici yapıyor..Mutlaka izleyin Depp ve Burton ikilisini çok seviyorum :)