Tim Burton yine duyguları fantastik bir şekilde uçuk kahramanlarıyla mükemmel bir şekilde anlattığı film.. Bu filmden etkilenmemek için duygulardan arınmak lazım.. Tim Burtan'ın farklı karakteri yine fark yaratıyor ve dokunamadan da aşkı hissedebileceğimizi öğretiyor. Kesinlikle izlenmeli
kült mertebesine erişmiş bir film bu herzamanki gibi depp burton ikilisinin ortak çalışması ve en güzeli banliyö ortamındada konu ve buna bağlı olarak bir gerilim oluyormuş dedirtiyor...
seyrettiğim en iyi filmlerden biriydi müzik,johnny depp in muhteşem oyunculuğu, çok hoş gotik bir tarz ve insanı ağlatan dramatik bir hikaye tim burton gerçekten usta bir yönetmen kötü filmini seyretmedim
ya bu film bi harikaaa. başka ne denirki bu film için. müthiş müthiş..... edward ı alıp içinize sokasınız geliyor. johnny deppin muhteşem oyunculuğu..bilmiyorum bu filmi nasıl anlatayım..
Muhteşem birfilm. Benzeri bulunmayan bu filmde insanın sevgiye, aşka inciltmekten kanaymaktan zarar vermekten dolayı dokunamayışımızı anlatır gibi deldi. Alttan anlatılan üsten gösterilen şeyler o kadar güzelki. Tavsiyem herkesin bu filmi kaçırmaması.