Edward Makaseller

lovejunkie
lovejunkie

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
tek sölenebilecek şey var oda muhteşem oluşu.
scarface-tony35
scarface-tony35

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
johnny depp yarmış bu filmde tim burton la daha çok film çevirsin . çok eğlenceli bir filmdi ama sonu üzüyor insanı .
lilith-11
lilith-11

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
olaganustu nun de otesinde bir film...
kelimelere anlatilmaz...
burakbaskan07
burakbaskan07

24 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir filmdi. johnny depp mükemmmel oynamış.
beck31
beck31

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
tim burton a bir kez daha hayranligimi anladigim film ayni zamanda etkileyici bir yapim defalarca izlenmeli ...
Bülgan Y.
Bülgan Y.

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten masalsı bir film..hayatın biraz olsun gerçekliğinden uzaklaşmak istiyorsanız bence hiç tereddüt etmeden izleyin...etkisinden kurtulamadığım filmlerden biri..başarılı bir yapım..
lelaina
lelaina

8 Ocak 2007 tarihinde eklendi
sürekli izlenilesi,izlenilmeye doyulmayası muazzam film........tim burton harikası.........gothic atmosferden haz duyanlar bu filmi muhakkak izlemeli.hüzünlere garkeder. biçoğumuzun beğendiğimiz yüzüdür. ellerimizle kesikler içinde bıraktığımız yüzümüz.dokundugu herseyi kesen, koparan ellere sahip olan tim burton kahramani, kar yagdirir buzdan heykeller yapar. johnny depp in herhalde en beter gorundugu filmidir, yine de insana dokunur, agir gelir. her filminde filmi unutturup kendisine baktirmayi becerebilen johnny viz gelir edward scissorhands in kendi agirligi yaninda, unutulur, bir tek soluk suratindaki donuk bir mutsuzluk ifadesiyle hatirlanir.bir mekana, sehre, insanlara, hayat tarzina yabanci olmayi ve degisik olmanin her seyin birbirine benzedigi bir ortamda cikardigi zorluklari anlatan bir tim burton filmi. tim burton her ne kadar surreal hikaye anlatma tarzini bu filmde de devam ettirmisse de uzerinde durdugu konu gercek hayatta herkesin ozdeslesebilecegi bir konu. cogumuz scissorhands gibi, etrafimiza yabanci olmanin ne kadar huzunlu oldugunu, asla cevremizle uyusamamanin yarattigi stresi biliriz. toplumumuzdaki bircok yabanci gibi scissorhands de karanlik ve simsiyah satosundan, assagi, rengarenk minik evlerin bulundugu, herkesin ayni saatlerde ayni seyleri yaptigi, degisikligin kabul edilmedigi suburbia’ya bakarken, onlar tarafindan kabul edilmeyi, sevilmeyi hayal ediyor filmde. ama ne yazik ki bu mekaniklesmis ve robotlasmis toplum degisikligi geri tepiyor ve edward satosuna, ayit oldugu yere geri donuyor. tim burton bu sonla belki edward’i kendi ve bircogumuzun hayatiyla ozlestiriyor. yabanci olmanin, bir yere ait hissetmemenin kacinilmaz oldugunu ve degisikligi temsil eden insanlarin her zaman robotlasmis toplum tarafindan geri tepilip, edward gibi karanlik satolarina geri itiliceklerini gosteriyor.ilk izlediğimde, o makasları görünce, bitmemi$liğin ama o bitmi$ olma isteğinin o çok güçlü arzusunu derinden hissederek ağlamaya başladığım ve bu durumdan nedensiz bir $ekilde utanarak diğer aile bireylerinden bu gözya$larını bütün film boyunca gizlemeye çabaladığım film.. ikinci izlediğimde ağlıyordum yine, edward istemeden insanların yüzüne çizikler atıyor ve bunun için haksızca suçlanıyor diye, üçüncü izlediğimde, gidip onu filmden kurtarasım gelmi$ti ve bu böyle sürdü.. bitmeyecek de.. edward hep kar yağdırmaya devam edecek.. kırı$ık nedir bilmeden, yorulmak nedir bilmeden..
pusko-2
pusko-2

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bu filmi izlemeden önce johnny depp iyi oyuncu, tüm burton da hayal perest adamın teki, yaptıklarının gerçeklerle alakası yok derdim. fakat bu filmi izledikten sonra anladım ki; johnny depp mükemmel bir oyuncu, Burton da gerçekleri masalsı uslupla verebilecek kadar mucizevi bir yönetmen. hala masa üstü arka planımda Edward'ın şaşkın bakışları var.
frodobaggins-2
frodobaggins-2

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
başta tim burtona sonrada johnny depp e bikez daha hayran oldum..cok güzel ve cok hüzünlü bir masaldı...
zeoscop
zeoscop

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmi yıllaaaar önce izlemiştim, ki o zaman ne sinemadan ne yönetmenden anlayabilecek kadar küçüktüm.filmin adınıda oyuncularınıda tanımıyordum,buna rağmen öyle etkilenmişim ki 2. kez izlemediğim halde hala filmin duygusunu çok iyi hatırlıyorum.işte bu yüzden tim burtonu ve johnny depp i çok seviyorum.
ultrafatrix
ultrafatrix

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
bu rolü johnny deppten başkası oynayamazdı film kesinlikle arşivlik duygu filmde özellikle depp aracılığıyla çok iyi verilmiş bir sahnede çocuk yere düşüyor depp ona yardım etmek istiyor fakat elleri makas olduğu için çocuğun suratını kesik içinde bırakıyor o anki deppin suratındaki üzüntüyü gormeniz lazım beni çok etkilemişti izlemeyenin kaybedeceği şeyler var bence
eppack
eppack

2 Kasım 2006 tarihinde eklendi
wuuuuuuu süpperr bi filmmm daha johnny'denn!!!!!!!!! (: (:
gerçekten bu filmi izleyipde etkilenmemek mümkün deildr heralde;o ne güzelliktir ya!!!
daha bu filmde johnnyciim oyunculuunu kanıtlamış bnce;ayrıca aykırı rollerin,farklı karakterlerin ve tim burton'ın ''has adamı''oluşunu ispat etmiş!!! ;)
kesınlıkle favoriler arasında;johnny'i sevipde izlemeyen varsa hmn hmn bulup izlemeli;şiddetle tavsie... :)
Selma O.
Selma O.

12 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Özellikle bir kaç sahnesinde beni ağlatmasıyla, müzikleriyle, Edward’ın bir melek-çocuk karışımı saflığıyla,bizi saniyelerle yüzeyselden derin bir duygusallığa salıncak gibi sallamasıyla ve daha anlatılmaz pek çok duyguyla bayıldığım film.Keşke Edward burda olsa ve de o şaşkın suratına bir öpücük kondurabilsem.
nilufererdal
nilufererdal

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
çok güzeldi la.. sonunda ağladım laa..
geg-2007
geg-2007

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
hayattım da izledigim en güzel filmlerdn biriydi. johnny depp ve tim burton ikilisinden harika bi yapım..