aylinsarica
30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
nasıl güzel bir filmdirki hala insanları duygulandırabiliyor.tim burtonun belkide en iyi filmi.saf temiz edward ve güzel sevgisi.sonu cok hazin ama muhteşem.sinema severlerin mutlaka izlemesi gereken filmlerin en basında gelmeli.johnn deepin oyunculugu süper.basarıya atılan adım ve ortaklıgın artısı.içinde derin yaralar açıyor insanın.
Tim burton'un her filmini keyifle izliyorum.Bu adam gerçekten işi biliyor.her filminde oldugu gibi hayalgücü gerçekten etkileyici.kesinlikle izleyin sizi başka dünyalara götüreciğinden şüpheniz olmasın..
Bu filme bugüne kadar rastlamadığıma gerçekten inanamıyorum. Ama olsun yine de geç de olsa sonunda izledim ve izlememiş olanlara da şiddetle tavsiye ederim. Çok güzel bi film gerçekten, insanın ruhunu okşayan, gülümseten, duygulandıran hatta ağlatacak kadar hüzünlendirebilen unutulmaz bir klasik... 10/10
tim burton un ölümsüzlerinden. unutulması mümkün değil. beter böcek ve makas eller... çocukluğıumun filmi. geçenlerde alıp tekrar izledim o tadı tekrar almak çok güzeldi. unutulmazlarımdan. şiddetle tavsiye ederim
Gerçekten çok güzel. Johnny Depp’i sanatçı olarak sewmesemde oyuncu olarak sewerim.Çünkü kim ne derse desin çok iyi bir oyuncu.Burada da döktürüyor.That’s all :)