gercekten cok saglam bir filmmm.. filmde 2 müthis 2 li yine bulusmus! tim ve johnny :D gercekten johnny nin canlandirdigi edward karakteri her eve lazim bisi :D:D:D oyumm 10/9
öncelikle bu filmi bulmak zor çok aradım raslantıyla buldum izleidm bugün :), johnny burda çok farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor ama yine bu rölünde hakkını çok güzel bir şekilde veriyor. film farklı ve güzel bunun 2-3- de çekilebilirdi. izleyenler üzerinde mutlak bir etkisi var. bir izleyen bir daha hiç unutmuyordur eminim. izlemenizi tavsiye ederim. ;)
masalsı anlatımıyla ve "küçükinsan yaşantıları" nı veriş tarzıyla gerçekten çok iyi bir filmdi.belki benim başucu filmleriden değil ama izlemekten çok hşnut kaldım.yıllar sonra çekilen dogvile ile çok benzer noktalar yakaldığımı da söylemek zorundayım.izleyin;en azından jhonny depp'in harika oyunculuğu için
İnanılmaz bir film. Tim Burtonın hiç bir filminden bu kadar çok etkilenmemiştim. Hatta izlediğim çok az filmden bu kadar etkilenmişimdir.Tim Burton büyük üstat... Johhny Depp gibi sıradışı bir insanı Hollywood içerisinde yaratan üstat, bu filmde de Johnnyden Sıradışı Edward karakterini müthiş bir ustalıkla yaratmış...Filmde gerçekten çok ince noktalar var. 1 kez izlenmeyle doyulacak bir film değil. Bir de kesinlikle orjinal sesiyle izleyin. Johnny Deppin sesinden mahrum olmak filmin etkileyiciliğini gerçekten düşürür.Bana göre Burtonın en iyi filmi...İzlemeden ölmeyin derim...
gerçekten masalsı bir film..hayatın biraz olsun gerçekliğinden uzaklaşmak istiyorsanız bence hiç tereddüt etmeden izleyin...etkisinden kurtulamadığım filmlerden biri..başarılı bir yapım..
Şunu söylemek istiyorum Tim Burtonun izledeğim bütün filmlerine hayran kaldım.Bütün filmleri sıradışı,fantastik ama en önemlisi hepsinde hayalgücünden beslenmesi.Çünkü herkes hayatı boyunca hayaller kurar.Bunlarıda beyazperdeye taşıdığı ve bizim gibi hayalperestlere sunduğu için minnettarım.Edward Makaseller sıradanlığı yıkan hayalgücüne dayanan Tim Burton klasiklerinden biri hayal ediyorsanız ve sıradanlıktan sıkıldıysanız izlemenizi tavsiye ederim.10/10
Hüznüyle içinizi burkan, övülüp övülüp bitirilemeyecek film. Övüp övüp hakkını teslim edemeyeceğiniz yönetmenin en kişisel filmi. İzleyip etkilenmeyen bir daha film izleme zahmetine girmesin.
nasılda kırılgandın sen oysa ... peri gibiydin yanımda... insan değil bir melektin sanki gözümde...ve dokunmak bile yasaktı bana ... ittiler beni şimdi yanlızlığa..soyutlundarıldım adeta...bir candı istediğim .. ve çarpan bir kalp yalnızca...ve düşledim sana dokunmayı bi kere...yalnızca bir kere yüzüne dokunmayı istedim ..mümkünmü ki oysa.... yarım kaldım baksana ...ve bekledim seni sonsuzlukta....
ya bu filmi ben gerçekten çok sewiorum,tim burton ın en ii işlernden biri.o kadar saf o kadar açık herşey o kadar tanıdıkki aslında benim için.öteki olmak,yanlış anlaşılmak,hiç bir zaman hissedemeyeceğini bildiğin ait olma duygusu...sevsen karşılık görsen de karşındakine zarar wermemek için ona sarılamamak o kadar acı ki...ve inanılmaz bi yaratıcılık bir sanatçı ruhu,edward içimizdeki ötekiler sadece,en masumlarından bir örnek...
tim burtonun en güzel filmlerinden biri. tabi bu filmi cocukken izlemiştim ilk kez ve kafamı allak bullak etmişti, annecimmm, nasıl olur da kocaman adam olan edward benden daha cahil olabilirdi... farklı bi senaryo, adam benim düşündüğümü cekmiş diyceksiniz, mutlaka izleyin derim