Tim Burton ve Johnny Depp muhteşem ikilim ya. Bu filmi ilk seyrettiğim anı hatırladım ya sanırım orta okuldaydım.Televizyonda veriyorlardı;ve ben kanepenin üzerinde bağdaş kurmuş dirsekleri dizlerinde elleri yüzüne geçmiş bir insan türünü canlandırıyordum.Muhteşemdi ya yer yer ağladığım ve film bittikten sonra saçlarımı edward gibi kestiremeye karar verdiğimi hatırlıyorum...Uzun zamandır izlemiyorum.Bari maaşımı alınca gidip bir DVDsini alıyım.Canım sıkıldıkça Edward ile hayal dünyasında gezinirim.
kesinlikle süper bi film! gerek kurgusuyla gerek jonnysiyle gerek wiyonasıyla büyülüyo insanı...masal dünyasından gerçekçiliğe dokunan tam bir hayal ürünü olan bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ediorum..pişman olmıcaksınız..
6-7 sene oldu bu filmi izledigim adını bilmiyordum tesadüfen buldum.fakat film çok etkilemiski beni hala hatırımda.çocuklugumdan beynimde kalan filmlerden alıp bi daha izleyeyim ya..
Johnny Deppin ne kadar usta bir oyuncu olduğu gösteren bir film... Özellikle Johnny Depp hayranlarına izlemelerini şiddetle tavsiye ettiğim bir film :))
müthiş harika süper mükemmel...daha ne diyim...etkısınden kurtulmam uzun zaman almıştı. filmin sonu niye boyle oldu yaaaaa diye çok dövündüm. kesınlıkle izlenmelı
Johnny Deppi niye bu kadar sevdiğimi anlamamı sağlayan filmlerden.Öylesine farklı bir senaryo,karakter ki johhny Depp farkını bir kez daha ortaya koyuyor.Müthiş mimikleriyle oyunculuğunu konuşturuyor her zamanki gibi.
Bu filmi lütfen nazik bir şekilde izleyin öyle bir film ki daha ilk dakikalarından pamuk gibi oluyorsunuz gerçekten içleri ısıtan bir yapım izlerken çok ağladığımı belirtmem gerekiyor.Etkileyici bir film.Jhonny Depp role o kadar güzel yakışmış ki başkası olsa o masumluğu bize yansıtamazdı.Benim için başyapıt değerinde olan bu yapımda topluma göre Farklı olarak adlandırılan birinin bu insanların içine karışmasını izliyoruz bu sadece fantastik bir masal değil aynı zamanda bizleri de anlatıyor güzel izlenmesi gereken bir yapım ve tam bir başyapıt.İyi seyirler