Noel Gecesi Kabusu
4,3

edenknight
edenknight

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Orjinal karakterleri,akla zarar senaryosu ve harikulade soundtrackiyle unutulmaz bir animasyon,stop motion tekniğinin sınırlarını zorlamasını sağlam senaryoyla birleştirmeyi başarmış olan filmin DVDsinin içinde Tim Burton`ın yayınlanmayan iki kısa filminin olduğunu da söylemeden geçmeyeyim,çok eğlenceli uçuk bir yapım,kaçmaz.Saygılar.
Asya Celik
Asya Celik

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir Tim Burton klasiği. Ama 6 yaşındakilerin izleyebileceğine katılmıyorum. Bence izleyicilerin bu film için en az 8-9 yaşlarında olması gerekir. Bazı sahneler küçük çocuklar için rahatsız edici olabilir.
goksun-sorhan
goksun-sorhan

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu film zaten animasyon olduğu pek çocuk filmi sayılmaz.izleyip de anlamayan ve beğenmeyen yetişkinlerede şaştım doğrusu.kesinlikle başyapıt niteliğinde:)
ECE K.
ECE K.

8 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
o kadar güzel bir film ki hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biri herkese öneririm
Gülbahar T.
Gülbahar T.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

2 Mart 2014 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film ben bu kadar güzel olacağını düşünemedim.
altunozden
altunozden

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
müzikal olmasa içinde daha iyi olacağını düşünüyorum.
mangali
mangali

18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu animasyona iğrenç diyenler beğenmeyenler gitsin kendi yaşlarına göre anca bebeklerin izlediği eğitici çizgi filmler seyretsinler.Bu animasyon Sinema tarihindeki ilk uzun metraj Stop Motion filmidir tabi bunu anlayaman insanlar ve film hakkında atıp tutanların bunu anlamalarını beklemiyorum.Onlar kendi basit dünyalarını sıradanlaşmış insanlar hayalden kurgudan ne anlarlar.Tim Burtona teşekkürler böyle bi animasyon yarattığı için 10/10
bdlr-2
bdlr-2

25 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok basit,sıkıcı ve kalitesiz bir yapım.izlemeyin hiç birşey kaybetmezsiniz.
Selma S.
Selma S.

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
tim burton severlerin izlemesini kesinlikle tavsiye ederm.zaten o ne yapsa kesinlikle hakkını vererek yapıo bu türdede bence gayet başarılı tabi bu filmin çekildiği sene nedeniyle size gerçekçi gelmeyebilir ama yinede gzl bunu izledikten soora da ölü gelin i izlemenizi kesinlikle tavsiye ederm ama mümkünse altyazılı olarak....
delidolu16
delidolu16

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
mükemmel mükemmle mükemmel... kesinlikle harika ve müthiş. Bir animasyon hastası olark kesinlikle bayıldım filmin türkiye'de türkçe altyazılısını bulabilen yegane kişilerden biriyim. Filmi biraz geç bulabildim ama izledikten sonra tim burtona birkezdaha hayran oldum şarkılar mükemmel özellikle what's this çok eğlenceli izledikten sonra bir kaç gün etrafta what's this die dolaşıp billeti bayılltı o kadar yani :P
lentulo86
lentulo86

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tim burton a her geçen gün daha fazla hayran olmammak elde değil.gördüğüm en güzel müzikallerden!!!!
LothaR
LothaR

7 Ocak 2003 tarihinde eklendi
TNBC'ı hatırı sayılır derecede çok isledim ve her izleyişimde filmi yapan ekibin sıkıntısını hissettim. Bukadar harika bi animasyonu yapmak tahmin edilemeyecek kadar zor olmalı. Harika görüntüler, şirin konu ve çok eğlenceli şarkılarla herkesin izlemesi gereken bir film. Çocuk filmi deyip geçmek büyük, çok büyük hata olur.
fusaria
fusaria

9 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Nası bi adamsın sen Tim Burton ya??:)Tim Burton tarzını sevenler kesinlikle kaçırmasın..Filmi orjinal dvdden izleme şansına eriştim bugün..Filmin o zamanki şartlarda nasıl çekildiğini izleyince müthiş bir saygı duydum..3 yılda tamamlanabilmiş..Bu arada Danny Elfman yine bir harika..Süper müzikleri var filmin
kbier
kbier

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Müzikleri süper.Konu güzel.Zamanına göre animasyon da güzel. 9/10
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tim burtonun en kötü yapımı sanırsam
ama jack çok sevimliydi (: