defalarca izlememe rağmen izlemekten sıkılmadığım tim burton yapıtlarından biri daha.özellikle şarkılar bir kere dolandımı dilinize kolay kolay atamıyorsunuz belleğinizden :) this is halloween this is halloween, halloween hallowen halloween! deyip evin içinde deli deli kahkaha attığınızda daha bir eğlenceli oluyor :)
bence tim burtonın diğer filmleri çok daha kaliteli ve iyiydi.mesela corpse brideı daha fazla beğenmiştim.tabii ki sıkılmazsınız ama dediğim gibi diğer yapımları bence daha üst düzeydi.
tim burton severlerin izlemesini kesinlikle tavsiye ederm.zaten o ne yapsa kesinlikle hakkını vererek yapıo bu türdede bence gayet başarılı tabi bu filmin çekildiği sene nedeniyle size gerçekçi gelmeyebilir ama yinede gzl bunu izledikten soora da ölü gelin i izlemenizi kesinlikle tavsiye ederm ama mümkünse altyazılı olarak....
Nası bi adamsın sen Tim Burton ya??:)Tim Burton tarzını sevenler kesinlikle kaçırmasın..Filmi orjinal dvdden izleme şansına eriştim bugün..Filmin o zamanki şartlarda nasıl çekildiğini izleyince müthiş bir saygı duydum..3 yılda tamamlanabilmiş..Bu arada Danny Elfman yine bir harika..Süper müzikleri var filmin
film çok korkunç küçük çocuklar için çok sakıncalı olduğunu düşünüorum büyükler içinse çok sıkıcı katlanması zor bi filmdi benim için ama yine de hakkını yemiyeyim belkide ben müzikal sevmediğim içindir?
bence müzikal olarak güzel izlediğim müzikal filmler arasında bşarılı ama bence müzikaller biraz filmden çıkıyo yani ben The Night Mare Before Christmasa birşey demiyorum kastım müzikaller senoryo olabilir ve çizimlerde güzel belki biraz daha güzel seslendirme olabilir ama ginede ok