Ağır Romantik
2,3

Osman Bilgili
Osman Bilgili

18 Şubat 2020 tarihinde eklendi
İlk 15 dk da zaten filmin ne kadar kötü olduğunu anlıyorsunuz paranıza yazık. Bu filme vereceğiniz parayı sokağa atın iciniz daha cok rahat eder.
Tarik Avci
Tarik Avci

16 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü!! Bu ne be yazık kameraya yazık o senaryo diye yazılan kağıtlara yazık o boğaz manzarasına.. tüh size be. Ne oyunculuk ne senaryo.. ulan adam söverken a.. koyayım kısmını vurgulamak koyim der geçer heceler gibi ko ya yı m demez. Rezil film sakın izlemeyin
Ersin BOZDOĞAN
Ersin BOZDOĞAN

21 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Ya gerçekten zaman kaybı baştan sona zülüm bir film her sahnesi saçmalık eşimle beraber bir hüsran yaşadık film sayesinde
Umut Ozer
Umut Ozer

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
Film tamamen zaman kaybı. Seneryo çok boş, espriler saçma sapan. Küfürlü işler tuttu diye sürekli küfür var ama o da olmamış.
Gülsüm Kabak
Gülsüm Kabak

14 Şubat 2020 tarihinde eklendi
O kadar kaliteli oyuncuların emeklerine yazık olmuş kesinlikle çok kötü bir yapım olmuş asla tavsiye etmiyorum zaman kaybından başka birşey değil amatörce ve yapmacık oyunculukla kalitesiz bir film olmuş
Ottoman 1453
Ottoman 1453

14 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Divek kelime bulamıyorm 14 şubatta hanımla gittik hayatımızda bu kadar kötü film izledikmi diye birbirimize sorduk düpedüz dolandırıldık gidecekler sakın gitmeyin rezil olmayın bu filmde oynayan başrollerin birdaha filmlerine asla gitmem rezilller milletti nasıl jandırırız derdinde namusuzlar
Mert Bitir
Mert Bitir

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Yazıklar olsun. Verdiğimiz parayı geçtik de harcadığımız vakte çok acıdık. Siz siz olun açın keloğlan falan izleyin bu film bile diyemediğim şeye gitmeyin.
Hibana
Hibana

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Kesinlikle vakit kaybı. Komedi değil, olmaya çalışmış. Tek izlenecek bölümü sonundaki şarkı sahnesi.
Gökçe Karadan
Gökçe Karadan

15 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Çok tatsız ve maalesef başarısız bir filmdi. Diyalogları akasya durağıyla aynıydı. Vaktinizi harcamayın derim
Serhat Ersoy
Serhat Ersoy

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Hayatımda İzlediğim en berbat film . Verilen paraya zaman yazık . Flimde Argo küfürler çok fazla Amk kelimesini duymaktan bıktık . Kesinlikle gitmeyin .
Deniz ÇETİN
Deniz ÇETİN

16 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Film çok kötü karakterler zorlama uydurmuslar senaryo yönetmen oyynculara yakistiramadim boşuna gitmeyin
Mustafa Kılıç
Mustafa Kılıç

19 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Hayatimda izlediğim ve izleyeceğim en berbat film bu olsa gerek, para mühim değil ama enayi konulmak adama koyuyor , küfürle bile güldüremediler, keşke evde güldür güldür izleseydim :))
xtremmmm
xtremmmm

21 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Öncelike film de sizi yakalayan bir sahne yok tam ha şu oldu şimdi güzelleşecek derken bir türlü vasattan çıkamadı. Her ne kadar Altan ERKEKLİ, Semra DİNÇER, Sermiyan MİDYAT, Onur TUNA ve Durul BAZAN gibi oyuncularımız da olsada senaryo maalesef etkili değildi. Daha yaratıcı ve biz sinema severleri içine daha çok çekecek yapımların olmasını temenni ederim.
Şahan Yalçın
Şahan Yalçın

16 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Boşa zaman kaybı, senaryo berbat, sırf öyküyü nereye bağlayacaklar diye sonuna kadar izledim, oyuncular bu senaryoyu okuyup nasıl kabul edip oynamışlar hayret, komedi desen yok, dram desen yok, aşk desen yok, ne yapmaya çalışmışlar anlamak mümkün değil filmin sonunda ne izledim ben şimdi diyorsunuz
Perlay Özyerli Özer
Perlay Özyerli Özer

19 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Uzun zamandır izlediğim ennn kötü filmdi.ilk 20 dk izleyebildim.sonrasında sonunu merak ettiğim için ileriye sarıp sonunu izledim濫來