Ya emektir de kardeşim yemin ederim öğrenci 17 lira boşuna gitti ona mi yanayım ki filmin 2.yarısının 5 dk sina anca tahammül edebildim gerçekten oyunculuk berbat ötesi silah seslerini efektlerini saymiyorum bile normalde pek yazmam yorum ama gitmeyi dusunenlere yazık dedim biz yaptik siz yapmayın NOT (BÖYLE FILM YAPACAKSANIZ GERÇEKTEN YAPMAYIN SINEMA ALIŞKANLIĞIMIZI BARI BITIRMEYIN )
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum bu film amerikan ahududu ödülü bile alamaz. İnan yaktığım elektrik, azalttığım GB, telefonumun yıpranan bataryasına acıdım. İnan sağlam bir avukat bulsam Tanzimat (tazminat) davası açardım bunlar için. Rezalet ötesi. Bir de bu filmi sonuna kadar izleyen çelik iradeli seyircilere mutlaka biz çeyrek Altın verilmeli
14 subatin icine sic.tiniz film yapimcilari. Bu nasil bir film amacsiz sonucsuz ve o bi okadarda duygusuz. Sakin ama sakin gitmeyin paraniza yazik. Komedi ve dram temali ama sirf kufurden ibaret film. Gidin cizgi film seyredin daha iyi
Bugün iki filme gittim biride buydu arkaşımın ısrarıyla yakışıklı adam oynuyor dediler , ama abi bu nasıl bir kurgu bu nasıl senaryo , berbat ötesi cidden film. Yinede gişeniz bol olsun diyim ne diyim para verilmiş sonuçda belli bi para yatırılmış
İzlediğim en saçma , en kötü film. Vaktinizi boşa harcamayın. Senaryo saçma , romantik değil , komedi değil , polisiye değil , absürt desem o da değil ... Hele final sahnesinin saçmalığı beni benden aldı. Yazık ... Bu eleştiriyi yazmamın asıl sebebi , bizim gibi yanlışlıkla izleme gafletinde bulunup izlememeniz için . Yanlışlıkla izlenme oranları yükseliyor, sonrasında da izleyiciyle dalga geçen böyle filmler çekilmeye devam ediliyor. Böyle kalitesiz filmler yapılmasın bize yazık
Gideceklere tek tavsiyem ASLA GİTMEYİN! Hayatımda izlediğim en berbat en rezalet filmdi. Sevgililer günümüzü mahvetti. Kurgu yönetim sıfır! Böylesine ağır konuşan oyuncular ve sırf film süresi dolsun diye filmi boş boş repliklerle doldurmuşlar. Düzelir diye bekleye bekleye artık dayanamadık ve çıktık. Paranıza yazık olur sakın gitmeyin!
Allah'ım sinir oldum ya israf olmasın paraya ondan kaldım belki sonu bişeye bağlanır ama nafile zorlamamışlar bile ya olmamış kardeşim canları sıkılmış film çekmişler hem zaman dan israf ettik yA bnce izlemeyin bişey katmiyo
Daha kötüsünü yapana kadar en kötüsü!! Bu ne be yazık kameraya yazık o senaryo diye yazılan kağıtlara yazık o boğaz manzarasına.. tüh size be. Ne oyunculuk ne senaryo.. ulan adam söverken a.. koyayım kısmını vurgulamak koyim der geçer heceler gibi ko ya yı m demez. Rezil film sakın izlemeyin