Hayatımda izlediğim en boş film olabilir. Sevgililer gününde romantik komediye gidelim diye sevgilimle gittik ama gitmez olaydık. Sanki mafya filmi izledik ve senaryoyu, kurguyu hiç beğenmedik. Bu film yerine herhangi başka bir filme gitseniz daha keyifli vakit geçirirsiniz.
Fragmana, ve oyuncuların kalitesine aldanarak gece seansına toplanıp gittiğimiz (Sanki yılın filmini izleyecekmişiz gibi 來) daha girişinden bile ne kadar vasat olduğu anlaşılan berbat ötesi film Eltilerin savaşını bile 2.kez izlemeyi tercih ederdim. Filmde küfürden geçilmiyordu ama o küfürler bile söylemek için söylemişler gibi yapmacık kalmıştı. Cuk oturan hiç bişi yoktu. Hele kızın mamama mimimi çalışmaları kulak tırmalayıcı. 冷 冷 Hiç unutmıycaz böyle bir film izlediğimizi 冷
O kadar kaliteli oyuncuların emeklerine yazık olmuş kesinlikle çok kötü bir yapım olmuş asla tavsiye etmiyorum zaman kaybından başka birşey değil amatörce ve yapmacık oyunculukla kalitesiz bir film olmuş
Divek kelime bulamıyorm 14 şubatta hanımla gittik hayatımızda bu kadar kötü film izledikmi diye birbirimize sorduk düpedüz dolandırıldık gidecekler sakın gitmeyin rezil olmayın bu filmde oynayan başrollerin birdaha filmlerine asla gitmem rezilller milletti nasıl jandırırız derdinde namusuzlar
Öncelike film de sizi yakalayan bir sahne yok tam ha şu oldu şimdi güzelleşecek derken bir türlü vasattan çıkamadı. Her ne kadar Altan ERKEKLİ, Semra DİNÇER, Sermiyan MİDYAT, Onur TUNA ve Durul BAZAN gibi oyuncularımız da olsada senaryo maalesef etkili değildi. Daha yaratıcı ve biz sinema severleri içine daha çok çekecek yapımların olmasını temenni ederim.
Filmde oyuncular ve konu aslında güzel lakin yapımcımı desem yönetmenmi desem kurgumu desem bir boşluk ve kopukluk var filmde alakasızlık var oyucular önlerine konanı en iyi şekilde oynamışlar ama malesef boş bir film olmuş geçişler yapım berbat...
Oyuncularıyla dizi süper, süper de böyle 10 dkk da bir reklama girecekse şimdiden kötü olmuş. Tutulmayan dizilerin en büyük sebebi bu kadar çok reklama gitmesi, tutulan dizilere bir bakın bence yapımcı arkadaşlar, emeğinize yazık olmasın, zaten eve kapana kapana milletin sinirleri bozuk, %70 reklamlı diziye kimse sabretmez. İyi çalışmalar.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.