Filmmi baştan sona anlatıp oyunculara rollerini vermek bütün ayrıntıları harfine kadar anlatıp hikayesini ve senaryosunu anlattığım halde adam yazıya döktüğü için emegimin üstüne kondu aman sizin olsun benim ismim geçmesin benim hakkımı verin kardeşim 200000 tl istiyorum allahıniz varsa verirsiniz 5 yıl oldu yeter artık verin inkar ediyorsunuz ya bende ispat edemiyorum ama sizinle uğraşacağım her türlü
Arkadaşlar dizisini normal izliyorsanız eğer son derece saricak bir film ama eğer dizisini izlemiyorsaniz tavsiye etmiyorum dizisini izleyen birisi olarak ben güldüm assada ki olumsuz yanıtlar muhtemelen dizisini izlemeyen kişiler tarafından yazılmış diziyi izliyorsan gönül rahatlığıyla izle.
Oskara aday gösterilmeli bu kadar özenilen bir film görmemiştim tamamen keyifli zaman geçiyor her sahnede bi şey anlamayanları anlamıyorum son derece mantıklıydı
Hayatımda ilk defa bir Türk Filmine yorum yazıyorum uzun zamandır izlediğim en güzel ve en kaliteli komedi arasına girer Türk klasmanında , bizim izleyicilerimiz malesef recebivedik uağuağuağuağuağ izlemekten beyni yok olduğu için böyle güzel ve kaliteli filmleri değerlendirmede biraz geri kalıyor, filmde onu bunu itip dikselerdi şuan buralar 5 yıldızla dolardı.Bu filmin değerini sadece yıllardır sinemalarda , dizilerde oynamış karakterlerin efsane kadrosu olduğu için bile 5 yıldız verir.