Aman Reis Duymasın
3,2

Mert H
Mert H

25 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Vasat altı ve zaman kaybı bir komedi filmi. Oyunculuklar vasattan biraz daha iyi olsa da filmi izletecek kadar iyi değil.
Mehmet Zerey
Mehmet Zerey

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ne komedi.... ne aksiyon... Yazık yazıkkk yazıkkkK zamana emeğe yazıKK
Öncelikle diziyi beğenerek izliyorum.. Ancak bu film olmamış arkadaş üzülerek söylüyorum Bİr sinema Filmi anca bu kadar kötü olurdu diziyi izleyen takip eden arkadaşlar ortada bir seneryo konu vs bi b*k yok... Saçma sapan şey dizinin bir bölümü bile bu filmden daha heyecanlı
Onur tan bir kahveye girmiş 5 dk bişeyler karalamış saçma sapan bir senaryo çıkarmış güzelim oyuncularıda böyle saçma birşeye ortak etmiş paranıza zamanıza yazık ilk yarıda çıkcaktım belki ikinci yarı heycan aksiyon olur dedik aynı
!!!!! SAKIN GİTMEYİnN...!!!!!
İlkgün Karlı
İlkgün Karlı

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Gerçekten zaman kaybı şaşkınım soluksuz izlediğim diziden soğudum resmen bu kadar iyi bir ekip karizmaları yerle bir
Yusuf
Yusuf

6 Aralık 2020 tarihinde eklendi
Köpeğe vurmuş arabanın farını söküp kaza yapmış gibi göstermek nedir? Bence bu seyirciyi aptal yerine sokmaktır. Yok yani paranız yoksa ya film çekmeyin ya da kaza sahnesi yazmayın.
murat senol
murat senol

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
oyuncu var senaryo yok f1 plotlarının altına reno 9 vermişler gibi bişey yazık olmuş
daha muhteşem bir film cıkardı bu kadroyla
Enes K
Enes K

26 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Şuna 5 puan veren arkadaş bir şey derdim de arkadaş bu kadar kötü filim olabilir mi ya buna puan vermek bile ayıp ya
Kahraman Bozkurt
Kahraman Bozkurt

27 Mart 2021 tarihinde eklendi
Bu kadar saçma sapan film de yapılabiliyormuş meğer, bravo... Yarısına kadar tahammül edebildim, berbat bir film, zamanınıza yazık...
Murat Dasci
Murat Dasci

13 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Aslında bile bile lades olmak buna denir ... Komik olmadığını bile bile girdigim film yine beni şaşırtmadı. Emeği geçen bir sürü çalışan var kimsenin hakkını yemek istemiyorum ama allah aşkına seyirciyi de mal yerine koymayın... Komik ya sadece komik olmalı ama neden bu kadar gereksiz film çekiliyor... Inanın dram izlemek istemedigim için modum düşmesin zaman geçsin diye girdigim bu film modumu moralimi yerlere düşürdü... Girmeyin arkadaş 20 tl para verip gitmeyin gitmeyin ki çekmesinler böyle salak saçma filmler